Един от невероятните луксозни часовници Versace

Марката Versace, икона в света на модата, представя невероятния си часовник модел 01AC9D009 SC09A една прекрасна смесица от мода и функции. Това е изискан мъжки часовник с елегантен минималистичен дизайн, с отлични детайли, съчетани с прецизен швейцарски автоматичен механизъм. Този swiss made часовник Versace е роден да постига целите си като перфектен аксесоар и надежден часовник. Това е типичен моден часовник, с основна функционалност за час, минути, секунди и дата. Въпреки че е обозначен като часовник за мъже, всъщност той е също толкова страхотен и за жени, които предпочитат по-голям размер часовник.

Като всеки автоматичен часовник и Versace 01AC9D009 SC09 работи без необходимост от батерия. Снабден е с швейцарски механизъм автоматик ETA 2824-2 калибър, което позволява на часовника да бъде автоматично навиван от движението на ръката при носене. Технически погледнато, този калибър механизъм ETA 2824-2 притежава 25 камъка рубин и разполага с резерв от 40 часа за работа на часовника в покой. Този часовник Versace ласкае китката с изисканата си изработка от високотехнологична черна керамика по корпуса и верижката, устойчива на надраскване, а също така и притежаваща страхотен блясък, дължащ се на характеристика на материала. Корпусът на този луксозен часовник е с диаметър от 40 мм и дебелина 11,5 мм. Така че, може да се каже, че този часовник е унисекс, средно голям размер за господата и голям размер за дамите.

Изработката на часовника е страхотна. Корпусът е здрав, с фиксиран безел, украсен с гръцки акценти, което е запазеният знак на часовници Версаче. На корпуса има и вътрешен пръстен от розово злато, както и коронката е златна също. На задния капак е гравирана Медуза – логото на Versace. Черният циферблат на часовника е защитен с устойчиво на надраскване стъкло от сапфирен кристал, което е подсилено с антирефлексно покритие. Циферблатът е със златисти римски числа като индикация за часа и образа на Медуза в розово злато на позицията на 12:00 часа, а датата е позиционирана на 3:00 часа. Този часовник Versace 01AC9D009 SC09 е 50M водоустойчив, така че да не е нужно да се притеснявате от водни пръски от дъждовна или чешмяна вода.

Часовниците с логото Versace залагат на фината изработка от луксозни материали като злато, диаманти, керамика, сапфир, което ги прави еталон за естетика и лукс. Всички часовници Versace са произведени в Швейцария и носят етикета Swiss Made върху всеки часовник. Това дава уникалната характеристика на часовниците, носещи креативността на италианския модел дух и трансформирането му в материален образ посредством швейцарското майсторство и традиции в часовникарството. Дамските и мъжките часовници Versace са идеално допълнение към останалите продукти на марката. За любителите на дрехите, парфюмите, бельото на Версаче оригинален часовник Versace би бил перфектен завършек към уникалното модно излъчване на италианския бранд. Както всяка друга световно популярна дизайнерска марка, така и Versace е обект на копиране и създаване на реплики с логото й. За истинските почитатели на Версаче, за хората с вкус и познания, оригиналните продукти са единствения възможен вариант. Оригиналните часовници Versace, за разлика от репликите, се отличават със своя автентичен външен вид и видимо висококачествените материали и изработка, освен това са придружени от гаранция за две години.

 

Източник www.Timex-bg.com

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment