Джобните календарчета – кои са причините да бъдат толкова популярни?

В наше време, за да се рекламира даден продукт успешно, компанията понякога трябва да използва малки трикове.
Както е добре известно, за насърчаване на продажбите често се използват два подхода:

1. Намаление на цената на определен продукт или услуга.
2. Бонуси и подаръци за закупуване на стоки.

И двата метода са много ефективни. Нещо повече, някои бонуси и подаръци предизвикват чувство на радост и благодарност в купувача, а това ще увеличи печалбите на компанията и броя на редовните клиенти.

Често възниква въпросът за избора на подарък. Бих ме искали да бъде запомнящ се и на достъпни цени. В тази ситуация, е много рационално да използваме евтини сувенири с логото на компанията, джобни календари. Въпреки малкия си размер, джобното календарче е много полезен и информативен рекламен инструмент.

Предимствата на тази рекламна медия се дължи на ниската цена на неговото производство. Джобни календари – един от най-евтините видове календари.
Те са използвани като фирмени подаръци много отдавна и обикновено са направени, в стила на компанията. Макар че специално за фирмите, може доста да се коментира кой тип подарък е по-подходящ. Тъй като работните тип пирамидка, са много удобни и практични в офиса. Корпоративната идентичност допринася за признаването и забележителност на вашата компания, то работи върху вашият благоприятен имидж.

Джобното календарче в корпоративния стил се използват много широко. То е много удобно, защото е малко и винаги може да бъдат със собственика: в чантата, джоба, и т.н. Календарчета може да служат като допълнение към основните подарък и да действат като “визитна картичка”.

Нашата рекламна агенция ви предлага услуги в производството на печатни календари джобни и работи всяко ниво на сложност на изработката. Ако е необходимо, експерти от нашият екип ще извършват проектиране на календарчета във вашия фирмен стил или в съответствие с вашите желания. Ние също отпечатате джобни календарчета с предложените ваши оформления.

След отпечатване може да се извършва допълнителни операции, които придават завършен вид на продукта. Най-популярните операции са закръгляването краища на джобните календарчета, така че те да не се подгъват краищата им при употреба. Може да се ламинират, и това ги прави по-трайни, издръжливи, защитени от вредните последици. Ако искате да поръчате джобни календари, свържете се с нас! Нашите мениджъри ще Ви посъветват по всички ваши въпроси, ще ви помогнат да изберете най-подходящите материали и най-добрият начин да отпечатате.

Модата при календарите както при всичко останало се променя. В продължение на години изискванията за регистрация на календари през цялото време расте. Ние печатаме календари на дизайнерска хартия и картон, пластмаса, може да се използват скъпи облицовки като фолио печат, разкрояване, щамповане.

Каква ще бъде тази година – ще видим. Сезонът на календара е започнал! Поръчайте календари докато има още време да се разработи оригинален, творчески дизайн. И цените са все още по-ниски, отколкото преди празниците. Свържете се с нашата рекламна агенция Giga Design.

Очакваме ви !

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment