Доказана прецизност и точност – апарат за кръвно Сендо

От години насам сред българските потребители най-търсен е японският апарат за кръвно Сендо, който заема челни позиции в класацията за най-надеждните уреди в световен мащаб. Японските инженери разработват и развиват вложената в него технология в продължение на повече от 40 г.

Един от важните индикатори за нашето здравословно състояние е артериалното кръвно налягане. При всеки медицински преглед неговите нива задължително се измерват. В домашни условия това също може да се извършва лесно с помощта на подходящ апарат.

Тревожната статистика е, че почти всеки съвременен човек има проблеми с кръвното и то не само в напреднала възраст. Стресът и забързаното ежедневие са най-честите причини хората да страдат най-вече от високо артериално налягане. Необходимостта във всеки дом да има на разположение апарат за измерването му е неoспорима.

Производителите на този тип медицински уреди предлагат различни варианти – механични – използвани предимно от медицинските специалисти, и електронни.

Най-важната характеристика за апарата за кръвно е неговата точност. Осъществяването на редовен и прецизен контрол е от особено значение за хора с нестабилни граници на кръвното налягане поради съществуващия риск от инфаркт или инсулт.

От години насам сред българските потребители най-търсен е японският апарат за кръвно Сендо, който заема челни позиции в класацията за най-надеждните уреди в световен мащаб. Японските инженери разработват и развиват вложената в него технология в продължение на повече от 40 г.

Няма детайл, без значение дали става въпрос за процесор, компресор, маншет, или дори за опаковката, който да не е тестван. Всеки от моделите Сендо се подлага на повече от 200 различни проверки. Те обхващат изпитания за показатели като точност, време за експлоатация, устойчивост на различна температура, стресоустойчивост и други, след което се предлагат за продажба. В допълнение на това продуктът успешно преминава и всички клинични тестове на Европейското дружество по хипертония, за да бъде одобрен и да достигне до нас.

Закупувайки си някой от точните апарати за кръвно Сендо, ще можете бързо и лесно да измерите у дома кръвното си налягане.

Прецизност, точност и функционалност на Sendo advance 2

Автоматичният апарат на Сендо е проектиран така, че да гарантира максимална  прецизност. При неволни движения по време на измерването или поставен неправилно маншет индикаторите му подават сигнал за грешка.

Резултатът от измерването се класира от уреда съобразно стандарти, установени от Световната здравна организация. На специална скала на дисплея може да видите информацията и да разберете какво е  кръвното налягане според тях – ниско, високо или нормално.

Специален индикатор анализира пулса и неговата честота,  данните се запаметяват и когато се натрупат определен брой записи, апаратът ги сравнява със следващите резултати и така определя степента на аритмичност. Нивата на риск са 4 и според резултатите на екрана се изписва дали липсва индикация, дали стойностите са ниски, високи, или опасни.

Практична и лесна употреба

Подобно на всички апарати за кръвно на японската марка Сендо и  Sendo advance 2 е лесен и удобен за употреба. Нужно е да се натисне само един бутон, за да стане ясно какво е кръвното налягане и сърдечният ритъм. 

От практична гледна точка друго удобство е интуитивният дизайн и маншетът от хипоалергенна материя, който приляга без проблем на всеки бицепс на възрастен.

Апаратът предупреждава за изтощена батерия и е снабден с функция, автоматично изключваща уреда при продължителен покой. Паметта му гарантира около 60 измервания.

Друго предлагано удобство е кутията за надеждно съхранение и лесно транспортиране, а също и адаптерът, който получавате като подарък.

Апаратът на Сендо идва с гаранцията на производителя от 5 г., добавяйки към останалите му перфектни характеристики още една – дълготрайна употреба.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment