Добрата снимка на продукт – гаранция за много повече продажби

Напоследък онлайн магазините станаха много популярни. Не е тайна, че всеки един магазин, било то за обувки, за бельо, за бижута, за спортни стоки, вече има и онлайн представителство.

Какво е положението със снимките, онлайн … Това е темата, която ще разгледаме в тази статия.
Реално повече от 50 % от собствениците на онлайн магазини пестят пари от хубави снимки, като заснемат продуктите си с любителски апарат, без да притежават познания в областта на фотографията.
Това, естествено, не е добре, тъй като снимката на даден продукт е директен мост – клиент – продавач, следователно е много важно снимките да бъдат добре направени, с професионална техника и от професионалисти – фотографи.
Ето и един пример за продуктова фотография, направен от професионалисти:

produktova fotografia

Сами можете да се уверите, че продуктът изглежда добре, готов е да бъде закупен от потенциалният купувач.
Дали парите, инвестирани в професионално заснемане, биха се избили? На този въпрос отговорът е определено “Да”.
Нещо повече, добрите снимки на продудките биха увеличили и доверието у иначе несигурният български купувач.
Ако се нуждаете от модна, продуктова фотография, рекламна фотография, снимки за електронни магазини, каталози, рекламни кампании, портретна фотография, специална обработка на снимки и други фотографски услуги, можете да се доверите на фотостудио Bstyle.

Повече кадри, направени от нашите професионални фотографи можете да видите в онлайн магазинът ни с марката Bstyle – достатъчно е да го потърсите в търсещите машини, и бързо ще го откроите.

За финал, ако имаме продукт, който струва 10 лева, но го заснемате Вие, без да имате необходимите знания и умения, техника и време, то по-добре да увеличите цената на продукта с още 2 лева и да се доверите на професионалист.
Продажбите ще скочат неусетно, а парите ще се възстановят бързо, нещо повече, ще започнете да печелите и то подобаващо.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment