Детски дрешки

Детски дрешки.Магазин за български детски дрешки и комплекти.

Благодарим ти, че си тук и четеш това!

За нас е много важно да разбереш колко си значим не само като клиент, но и като човек, който иска най-доброто за детето си. Искаме да те уверим, че всички детски дрешки, спални комплекти, комплекти за изписване,  комплекти за кръщене, хавлии, пелени и други в този сайт са избрани и представени с много старание и любов за теб и твоето дете. Ние също сме родители и отлично разбираме твоето желание да направиш най-правилния избор за най-ценното, което имаш. Ето затова нашата концепция за детски дрешки е български детски дрешки /защото са качествени, на добра цена и са произведени в България/, но само най-доброто от всичко, което се произвежда избрано специално за твоето дете. Селектираме дрешките като преглеждаме старателно модел, материя и качество, описваме ги в детайли, мерим ги за да имаш пълна информация за размерите, отговаряме на всички въпроси чрез сайта, по телефон или във фейсбук-страницата и всичко това, за да има повече детски усмивки и ти да останеш наистна очарован от това, че си избрал нас.

Мислейки всеки ден как да бъдем още по полезни на теб и твоето семейство решихме да разширим продуктовия асортимент на сайта и освен облекло за децата вече предлагаме и други артикули като колички, столчета за хранене и за кола, кошари, шезлонги, проходилки и много други.

Искаме да обърнем специално вниманието ти и към нашия Родителски съветник – направихме го, за да си бъдем взаимно полезни, за да помагаме, за да сме по-добри един към друг и за да растат децата ни в един по прекрасен свят. Ще се радваме, ако станеш част от семейството на БГ дрешки!
Също така имаме и програма за отстъпки.

Програмата за отстъпки на BGdreshki.com е направена специално за нашите редовни клинети. Искаме да се отблагодарим за това, че ни се доверявате и за целта направихме отстъпки при достигане на определена стойност от поръчки. За да се възползвате от програмата трябва да сте регистриран потребител. Сумата от всяка поръчка се натрупва в профила Ви всеки път, когато пазарувате. При достигане на сумарна стойност от 300 лв получавате при следващи поръчки 3% оттъпка. При достигане на сумарна стойност от 500 лв получавате при следващи поръчки постоянна отстъпка от 5%. Отстъпките важат за всички артикули в магазина, които не са в намаление и се начисляват автоматично от сайта при пазаруване.

 НАД 300 ЛВ /сумарна стойност от поръчки/ – 3 % ОТСЪПКА

 НАД 500 ЛВ /сумарна стойност от поръчки/ – 5 % ОТСТЪПКА

BGdreshki.com си запазва правото да променя условията в програмата за отстъпки.

Доставка на стоки закупени от БГ дрешки – онлайн магазин за детски дрешки, хавлии, халати, спални комплекти и други

ДОСТАВКА 3.90 ЛВ ДО 3 РАБОТНИ ДНИ В ЦЯЛАТА СТРАНА ДО АДРЕС ИЛИ ОФИС НА СПИДИ  /не важи за мебели и матраци/

Доставката до офис на Спиди може да бъде по-малко, но не повече от 3,90 лв /не важи за мебели и матраци/

За фиксиран час до адрес допълнително се заплаща 2,40 лв.

За малки населени места обслужвани по график вижте информацията в сайта на Спиди за деня на доставка.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – при поръчка над 79 лв /не важи за мебели и матраци/.

Доставката на мебели и матраци е според договорените тарифи на куриера специално за нашите клиенти. За да получите пълна информация свържете се с нас

ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ – можете да прегледате пратката преди да платите, за да се уверите, че плащате това, което сте поръчали.

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА ДО 14 ДНИ – всеки клиент има право да върне или замени закупения продукт в 14 дневен срок. Подробна информация прочетете в раздел Връщане и замяна.

ВАЖНО! – При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Спиди като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!
https://bgdreshki.com/

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment