Детайлите при дамските дрехи – сезон пролет/лято 2016

С всеки изминал ден се доближаваме все повече до пролетта и Ефреа се стреми да те запознае с тенденциите за предстоящия сезон във всеки един аспект. Добрата фея е убедена, че нейните съвети ще ти бъдат полезни през сезон пролет/лято 2016. За една жена външният вид винаги трябва да бъде от значение, затова и Ефреа няма да спре да обръща внимание на това, което се случва на световния моден подиум.

Пролетта – символ на новото начало, на първите топли слънчеви лъчи, на забавлението и на какво ли още не. В света на модата това не е по-различно – всички модни дизайнери са обърнали поглед именно към природата и нейното пробуждане, към нейната красота и чистота. През сезон пролет/лято 2016 имаш възможност да се насладиш освен на голямото разнообразие от цветове, кройки, принтове, но и на   много интересни елементи и декорации. Именно за тенденциите при декорациите и някои интересни особености в иначе класическите модели дамски дрехи предстои да те запознае Ефреа.

Голи рамене.  Това може би е най-силният моден писък за сезон пролет/лято 2016. Малко са модните къщи, в които този елемент отсъства. Голите рамене присъстват и при ежедневните тоалети и при тези предназначени за официални поводи.

По модните подиуми можеш да видиш голямо разнообразни от дизайнерски решения свързани с голите рамене. От паднали ръкави до асиметрични деколтета.

Английски ръкави. Това са така познатите бухнали ръкави в областта на раменете, през сезон пролет/лято 2016 този обем е и в долната част на ръкавите.

Дълбоки деколтета. Това безспорно е също една от хитовите модни тенденции през сезон пролет/лято 2016. Дълбоките деколтета присъстват и при роклите и при ризите.

Високи деколтета. През сезон пролет/лято 2016 дизайнерите са решили да ни изненадат в двете крайности що се отнася до деколтетата. Друга много силна тенденция е високото деколте. Те се появяват с волани, намачкани материи, микро плисета и още много вариации.

Плисета и микро плисета. Плисетата са една от нежните тенденции за сезон пролет/лято 2016.

Цепка по средата. Тази тенденция беше много често срещана през 2015 година, но и през предстоящия сезон този елемент продължава да бъде актуален.

Странична цепка. Много нежен и в същото време предизвикателен елемент в дамските дрехи. Страничната цепка е прекрасна тенденция особено при дългите рокли, които сякаш обгръщат крака.

Костюми. През пролетния сезон дизайнерите дават заявка за много смели тенденции що се отнася до дамските костюми. Определено модерните за сезон пролет/лято 2016 дамски костюми не са за хора с по-консервативен вкус. Цветовете са ярки, принтовете са доста забележими. Целта на всичко това е да бъдете забелязани, да се откроявате от приетите норми. Това без съмнение е една от най-интригуващите тенденции за сезон пролет/лято 2016.

Виж цялата статия в блога на efrea.com

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment