Дариус Хендерсон в Нотингам Форест с двугодишен договор

Нотингам Форест са преподписали с Darius Henderson нов двугодишен договор.

Нападателят прекара втората половина на миналия сезон в City Ground на краткосрочен договор, като отбеляза два гола в 11 изиграни мача.

Мениджъра на Нотингам Форест – Били Дейвис видя достатъчно, за да го убеди, че той има потенциал за по-дългосрочна инвестиция.

Дейвис каза клубния уебсайт: “Аз съм удоволствието да имам Darius на борда Той ни показа на какво е способен като игра при нас миналия сезон и богатият му опит ще бъде безценен за нас с навлизането в новия сезон ..

Хендерсън, който игра във Висшата лига с Уотфорд през 2006/7, каза: “Аз определено искам да се върна във Английската Висшата лига и подписането на нов договор за още две години беше моята главна цел.”

“Вярвам, че ние имаме много голям шанс да завършим в топ шест следващия сезон, а може би, с малко късмет, дори бихме могли да претендират за топ място в класирането.

“Това би било чудесно, но ще бъде трудно. Има някои масивни клубове с огромен потенциал в тази дивизия, но аз очаквам с нетърпение предизвикателството.

“Чувствам се като готов и свеж. Както досега съм правил – ще се концентрирам напълно върху предстоящата задача.”

Той е роден на 07 септември 1981 г. в Сътън, Англия и е известен със своята сила, позиция и физика.

Източник: prognozifutbol.bg – един от водещите сайтове за футболни прогнози, актуални класирания, резултати на живо и друга полезна информация.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment