Дамски парфюми за малко пари, но за много вкусове

В днешно време е трудно да си представим дамски напускания на дома дори за пет минути, без съответната дама да е положила върху си поне капка от някой от любимите си парфюми. И тъй като това не е удоволствие, доставяно ей така – за без пари, проблемът с покупката на дамски парфюми почти винаги е налице. На пръв поглед за хората със средни доходи възможностите са две. Или да си купят някой от стотиците евтини дамски парфюми, или да отделят солидна сума за сметка на много други неща. Ако сме достатъчно откровени, всеки ще признае, че не му е по сърце второто.
Разбира се, това е само на пръв поглед. Или както още е казано в най-древната книга -. който търси, намира. Разровиш ли се в интернет, се оказва, че има място на име Парфюм.бг, в което дамски парфюми от фирми като Armani, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Boss, Chanel, Gucc се продават с 53, 62 или дори 69 процента отстъпка. С други думи, ето го в цялата му прелест третия път – скъпи дамски парфюми, но закупени евтино. Малко звучи като небивалица, като магьосническа работа, като нещо утопично и пожелателно, но всъщност е напълно реално.
Веднага даваме пример с един от великолепните дамски парфюми – Bvlgari Omnia Crystalline, чиято вместимост е 65 милилитра, а цената му на този сайт е само 30 лева. Бърза справка може да ви убеди, че навсякъде другаде този парфюм се продава за 65 лева, или тук имате шанс да го вземете с 53 процента отстъпка. Създаден през 2005 г. първоначално той е бил предназначен за азиатските пазари и наистина се превръща в номер едно за Южна Корея и Япония. Само това да беше, референцията си я бива. А като добавим и цената… Не мислите ли, че си заслужава?
Или друг пример – Paco Rabanne Lady Million. Вместимост 80 милилитра, цена 30 лева при обичайно продаване за 96 лева, или 69 процента отстъпка. Това е един от онези дамски парфюми, по които въздиша всяка жена, изключително престижен, обсебен от идеята за успех, за богатство и власт. Неслучайно бутилката прилича на златен диамант.
Още един от най-престижните дамски парфюми може да намерите на сайта Парфюм.бг – Nina Ricci Premier Jour. 100 милилитра за 30 лева, при положение че другаде бихте могли да го намерите за 74 лева. Или отново отстъпката е доста грамадна – 59 процента. Опаковката на този елегантен и очарователен парфюм е цилиндър от матирано стъкло с цвят на праскова.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment