Дамски парфюми, подходящи за офис

Дамски парфюми, подходящи за офис Лайфстайл

Богатството от аромати на пазара на парфюми в момента е просто поразително. Имате по нещо (всъщност – по много) за всеки повод и за всяка ситуация. Това неминуемо води до въпроса кои са най-подходящите дамски парфюми за офиса. Все пак, не можем да сложим тежките вечерни парфюми на ежедневното събиране за обмяна на информация в екипа, нали? От друга страна, все пак искаме около нас да се носи приятна и уханна аура, която да запечата спомена за нас и присъствието ни. Съответно, нека видим кои дамски аромати са най-добрите за офис средата.

Цитрусови нотки

Моделите с цитрусови нотки са сред най-добрите дамски парфюми за офис. Това е особено валидно за пролетно-летните дни. В тези мигове цитрусовият аромат е отличен начин да допълним тоалета си и да миришем свежо, лятно и на добро настроение. Те подхождат много добре на офис тоалетите, включително с рокля или пола. Не са твърде натрапливи, а са нежни и леки, не изпълват цялата зала с миризмата си, но определено се забелязват отчетливо. Предлагат се в богато разнообразие и от много марки, каквито, например, са събрани в Zag Zodiak.

Цветни аромати

Ароматите на цветя също са отлично решение за офис средите. Те могат да бъдат теменужки или лилии, рози или жасмин, фрезия или орхидея, а дори и по-екзотичното африканско портокалово цвете и т.н. Този тип парфюми и парфюмни води носят наслада за сетивата и запомнящ се аромат, който ще запечата спомена за вас в съзнанието на онези, с които общувате през деня. Определено ще направят присъствието ви отчетливо, но не и твърде натрапливо се, каквото би било с тежките вечерни парфюми, например.

Парфюмна вода с ванилия

Докато парфюмите с ванилия обикновено са малко прекалено силни за офиса, парфюмните води, от друга страна, са леко по-нежни и деликатни. Затова са и сред най-добрите решения, когато търсите парфюм за бизнес средите. Обикновено се комбинират с други аромати, най-често плодови или на цветя – каквито видяхме по-горе. Съчетават в себе си свежест и приятно настроение, красота и изящество, женственост и, в същото време, самоувереност.

Кокосови аромати

Друг отличен избор за летните (а и за пролетните) дни са кокосовите аромати. Те носят свежест и щастие, приятно настроение и много щастливи мигове. Оставят осезаемо присъствие в помещението, без да го изпълват прекомерно и да се натрапват на сетивата. Осигуряват дълготраен аромат, който не изветрява бързо, съответно – ще издържи през целия работен ден.

Други плодови нюанси

Освен цитрусите, които споменахме на първо място в списъка си, други плодови аромати също са доста подходящи. Това са ябълки и сливи, череши и праскови, смокини и круши. Те са свежи, пролетни нотки, които внасят приятно настроение към всеки тоалет и са силно подходящи за взискателните офис среди. Позволяват дълготрайност и леки, приятни нотки на пролетна атмосфера.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment