Как да изберем най-подходящия дамски панталон онлайн?

Дамски панталони в стандартни и големи размери от онлайн магазин Efrea. Лайфстайл
Модни съвети за избор на дамски панталони според фигурата.

Всички ние сме притежаваме строго индивидуални характеристики като ръст, килограми, разпределение на мазнини и мускули, дължина на краката спрямо тялото и пр. Ето защо избирането на най-подходящи дрехи онлайн може да е рисковано начинание, при което не е нужно само да изберем размер. 

В тази публикация ще отделим повече внимание на спецификите при избор на най-подходящия дамски панталон от онлайн магазин.

Панталоните се различават не само по цвят, размер и дължина на крачола, но и според силуета си. Разбира се някои видове панталони са почти универсални и стоят елегантно на почти всеки тип фигура. Освен това голямо значение има как са съчетани с блузи, ризи или туники. Отделни видове дамски панталони не прикриват недостатъците на фигурата, но пък за сметка на това са практични и удобни за ежедневието. 

Дами с фигура тип круша.

Характеризира се с широк и обемен ханш и горна част на бедрата и значително по-тесни рамене. От друга страна обиколката на талията е много по-малка в сравнение с ханша. Затова важен за избора е именно обиколката на ханша, както и да проверите дали материята не описва. Можете да се доверите на класическите прави панталони или тези с разкроен под коляното крачол тип чарлстоун, които да балансират силуета. Черните и тъмни панталони оптически свиват размера. Комбинирайте с цветна и светла блуза, която да привлече вниманието към горната част от тялото. Големите яки, формата на деколтето, изборът на бижута също играят съществена роля. Избягвайте панталоните тип скини, които ще покажат значително по-слабите Ви глезени в сравнение с широкия ханш. Неподходящи са и панталони с задни джобове и бродериите, които привличат вниманието. Но разбира се това е въпрос на личен вкус и себеусещане. 

Дами с фигура тип пясъчен часовник

Обиколките на ханша и бюста са почти равни, а талията е значително по-тънка. Пример са манекенките с данни 90/60/90, но разбира се мерките могат да варират на 100/70/100 и пр. В този случай се препоръчва да подчертавате красотата на тялото си и женствените извивки със силно вталени панталони, както и модели с висока талия в комбинация с по-прилепнали блузи и да избягвате прекалено широките, безформени и безлични дрехи, които правят фигурата да изглежда тип правоъгълник или круша.

Дами с фигура тип ябълка.

Тук изборът на панталон отново е важен, защото талията не само липсва, но мастните натрупвания по коремчето го правят по-изпъкнало. В този случай изборът на панталон трябва да е именно по талията. Избягвайте панталоните с висока талия и се ориентирайте към модели с частични ластици в тази зона, които позволяват корекция. Удобни са панталоните от силно еластични материи тип клинове. Разбира се отново начина на комбинация с горната част от облеклото е от съществено значение, за да прикрие проблемната коремна област и да насочи вниманието към достойнствата на фигурата. 

Дами с фигура тип правоъгълник. 

В този случай обиколките на талия, ханш и бюст са приблизително равни. Това също може да окаже влияние върху избора на панталон като критична точка е областта на кръста. Можете да постигнете по-женствен силует с помощта на панталони с повече чупки и обем в ханша. Освен това коланите могат да намалят с няколко см талията. Блузите и туниките с пеплум в долната си част също са добър вариант.

Дами с фигура тип обърнат триъгълник.

Това е телосложение, обратно на круша. Характеризира се със значително по-широки рамене, а ханшът е сравнително по-тесен. Талията може да не е ясно дефинирана. Краката са значително по-слаби и това оказва влияние на избора на панталон. Може да се окаже, че номерацията на производителя е проектирана предимно за фигура тип круша и съответно да изберете по-малък размер панталони. Можете да създадете илюзия за фигура пясъчен часовник с избор на панталони с обем в ханша и бедрата. Комбинирайте с блузи, които не са с прекалено обемни ръкави и яки. В този случай най-подходящата комбинация е тъмна едноцветна блуза със светъл или шарен панталон. 

Виж дамски панталони в размери от XS до 4XL за всеки тип фигура в онлайн магазин Efrea.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment