Да скрием недостатъците си с дамската чанта

Притеснява ли ви някоя част от тялото ви? Например имате ли голяма талия? Ами защо не я скриете в своята…чанта? Този проблем може да бъде решен в зависимост от модела и големината на чантата ви. Тя може да насочи вниманието, там където желаете или пък да го отвлече от притеснителни за вас части. Чантата е оръжие, което насочвате към себе си, за да изглеждате по-добре и по-комфортно в своята кожа.
Сигурно се чудите как може да се случи това? Много е лесно. Както всички знаем дамите обожават да носят дамски чанти, като цената няма значение. В гардеробите на всяка има по няколко модела в различни цветове, размери и материи, за различни поводи, като има такива за много пари, а има и такива дамски чанти на ниски цени, на които вие се радвате толкова много. Някой от тези чанти са онлайн закупени, а други от магазин. Независимо от всичко това, вашата чанта може да скрие недостатъците на тялото ви, ако имате такива разбира се. Оказва се, че дори и най-перфектно изглеждащата мацка има нещо, от което да се притеснява.
Така например ако сте красива, но за сметка на това нисичка, вашият шанс е да скриете това с дамска чанта, която има къса дръжка. Ако сте залагали досега на чанти с дълги дръжки в отчаян опит да създадете визуалното усещане, че сте по-висока, то захвърлете тези чанти. За вас са чанти с къси дръжки и големи по размер.
Големи чанти и много малки дамски чанти обаче не са за вас в случай, че имате проблеми с наднормените килограми. Ако сте по-пухкава една малка чанта ще се губи в ръцете ви и ще изглеждате комично. Изберете средна по размер чанта или правоъгълна чанта.
Ако пък сте по-широка, но само в областта на талията и бедрата, то чанти, които са свършвали в тази област само са създавали визуалното впечатление, че сте още по-масивна. Същото се отнася и за чанти с дълги дръжки. В такива случай за вас са чанти с къси дръжки, които да свършват колкото се може по-близо до мишницата. Така те създават баланс и това ви помага да изглеждате по-слаба. Голяма част от жените искат да постигнат този ефект – благодарение на чантата това би било винаги възможно.
Ако мислите, че съседката ви с големия бюст си е добре и няма проблеми, то грешите. Това само по себе си също може да се окаже проблем, особено комбинирано с чанта, която свършва на нивото на гърдите. Такива жени трябва да изберат чанти без дръжки или такива с дълга дръжка. Така отново ще създадат баланс и ще изглеждат по-секси.
Освен стил и завършеност на визията, чантата е аксесоар, който ви прави още по-красиви и уверени. Следвайки нашите съвети и използвайки я правилно ще бъдете център на вниманието.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment