Да излекуваме страшните онкологични заболявания без медикаменти

Според статистиката повечето онкологични заболявания са едни от най-страшните и смъртоносни, които вземат стотици жертви всяка година. След многобройни опити и изследвания все още не е открито най-ефикасното средство за тяхното лечение.

В борбата с различните видове онкологични заболявания специалистите използват най-модерните методи на медицината. Но реалността показва, че дори тези средства често не дават желаните резултати.

Когато модерната медицина не дава резултати, е време да потърсим помощ другаде. От години учени и специалисти изследват алтернативни методи за лечение на рак, които дават надежди на хиляди болни по света.

Онкологични заболявания могат да бъдат лекувани без опасни и отровни и медикаменти, а само и единствено с даровете от природата. Алтернативните методи включват билки и добавки, известни с лечебните си свойства.

Според изследвания, направени преди години, антиоксидантите има свойството да унищожават свободните радикали, преди те са се превърнали в опасност. Многобройни клинични изследвания сочат, че тези вещества защитават организма от онкологични заболявания.

Всеки от нас знае, че витамин С е основно вещество, което поддържа и подхранва имунната система. Но това, което много от нас не знаят, е, че този витамин може да се използва за лечение на онкологични заболявания.

Друго изследване показва, че витамин С премахва симптомите като гадене, повръщане и отпадналост, причинени от рак. Това го прави прекрасен заменител на болкоуспокояващите медикаменти.

Не случайно лекари препоръчват редовната консумация на риба или рибено масло. Рибата съдържа големи количества витамин А, който е известен с лечебните си свойства. Учени са открили, че това вещество ограничава инфекции и тумори, което го прави незаменим помощник в лечението на онкологични заболявания.

По-малко известно е веществото бетакаротин, което може успешно да се прилага за профилактика и лечение на онкологични заболявания. Това вещество стимулира Т-клетките, които предпазват организма от развитието на рака.

Не на последно място сред антиоксидантните добавки се нарежда и витамин Е. Това вещество предпазва организма от развитието на рак, а също така може да се използва и при неговото лечение.

Още преди години учени са открили лечебните свойствата на билките. Този дар от природата могат да помогнат на имунната система, като стимулират защитните и реакции и по този начин да предотвратят развитието на онкологични заболявания.

Една известна билка е алое вера. Тя доставя на организма много важни витамини и минерали. По този начин билката ни предпазва от различни болести, в това число и от рак.

Онкологични заболявания от всякакъв вид могат да бъдат лекувани и с гъби. Според много изследвания китайските гъби съдържат вещества, които успешно се борят с тежки и смъртоносни заболявания.

Истината е, че много хора по света вече се доверяват на алтернативно лечение на видовете онкологични заболявания – http://www.ecocenterlotos.com/onkologichni-zabolyavaniya.html

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment