Цветотерапия в ламинат

Днес на пазара съществува изобилие от цветови предложения за ламинати. Винаги могат да се избират измежду всякакви десени и комбинации, както по отношение на материали на изработка на ламинат , така и от цветовата гама.
Цветовете могат да влияят много на настроенията ни, ето защо в изграждане интериора на една стая, трябва да се обръща изключително внимание в подбора на цветове. Съчетанията на мебели и обзавеждане с под, стени, таван е умение, което има силата да въздейства като терапия за сетивата.
Подберете вашия ламинат в съчетание с останалата част от интериора и сами ще усетите зареждащата сила на цветотерапията.
Предлагаме няколко изпитани метода за най-добри комбинации, а вие решете кои и къде да приложите в дома си:
Независимо дали става дума за избор на цвят ламинат, цвят за стени или мебели, той има способността силно да въздейства, да буди чувства, настроения и да определя стила. Направете дома си като цветна градина в прекрасна комбинация от съчетания.
Цвят на ламинат в синьо – съчетанието между син и червен цвят, създава усещане за лекота в общуването. Съчетание между двата цвята постига комфорта и уюта на гостната. Поставете ламинат в синьо на пода, а в избора на щори, мебели, вещи, аксесоари добавете червените нотки. Това са класически цветове, които внасят средиземноморски привкус. Той приветства и предразполага към позитивизъм;
Ламинат в жълто, бежово, мръсно бяло – тази цветова гама в пода, аранжирана с аксесоари, мебели, щори в зелено ще претвори природата в дома ви. Ламинат в кафяво е също толкова разумно решение, освен това е непретенциозен цвят за под и лесно се комбинира с всеки друг тон;
Ламинат в бяло – този избор е подходящ за педантични личности. По специален е поради нуждата, която налага от постоянна грижа, но добрия вид и излъчване на ламинат в бяло или друг светъл нюанс говори за безупречен домакин.
Поканете цветовата гама от решения за ламинати в дома си и внесете стил, красота и хармония. Винаги може да се допитате със специалисти по изграждане интериорния дизайн на дома.
ламинат от Лазур паркети ламиниран паркет

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment