Цветно- плодови, дамски парфюми

По това време на годината настъпват много промени в начина на живот на всеки от нас. Излизаме от зимните си черупки и се отдаваме на топлите пролетни лъчи на слънцето. Със сигурност и Вие като мен, когато видите слънчевите лъчи сутрин придобивате някак си добро и ведро настроение. Градусите позволяват да свалим зимните палта и да се насладим на хубавото време без да се чувстваме обвити като в „пашкул“. Със смяната на сезона идва и смяната на облеклото, настроението, дори и на парфюма, който носите. За зимата са характерни по- тежките ориенталски и пикантни аромати, докато за пролетно летния сезон предпочитаме по- свежи цветно- плодови и не натрапчиви миризми. В тази статия ще Ви представим някои от нашите любимци, на които можете да се насладите през това време на годината.

Първият от тях е на марката Парфюми Gucci. Това е италианска марка, която обикновено се свързва със модните дрехи, които предлага. Учудващо за мен господин Guccio Gucci е основал марката през далечната 1921 година. Тази луксозната марка предлага страхотни чанти, слънчеви очила, обувки и други аксесоари, които са носени може би от всички богати и известни личности. Парфюмите Gucci стават синоним на лукс и изящество. Първият парфюм, който марката създава носи името Gucci № 1 и е дамски. Въведен е през 1974 година, а парфюмните дамски и мъжки серии са стартирани малко по късно. Италианските парфюми Gucci са перфектно балансирани, страстни и винаги  пълни с чар, изящество и стил.

Марката Gucci представя своя нов дамски парфюм Gucci Bamboo, който е обявен като цветно- дървесен. Парфюмът отразява увереността и женствеността на съвременната жена. Уханието е силно, изящно и същевременно нежно и е предназначено за жени с характер- нежни, деликатни , но самостоятелни и уверени. Bamboo се отваря с цитрусови нотки на бергамот, водещи до екзотичното цветно ухание на иланг- иланг и портокалов цвят. Интензивните нотки на сандалово дърво, ванилия от Таити и кехлибар подчертават шлейфа на този изключително деликатен парфюм.

Второто ни предложение е на марката Парфюми Thierry Mugler. Парфюмите на тази марка са много харесвани сред младата аудитория, но с течението на времето ми прави впечатление, че намират все повече почитатели и сред по- зрелите клиенти. В ароматите на тази марка можете да се насладете се на луксозните и неповторими състави и откриете чувствените нотки на ванилия, сладки плодове и уникални дървесни аромати. Предложението ми на тази марка, което да е подходящо за предстоящия топъл сезон е Thierry Mugler Angel Liqueur de Parfum. Лимитираното издание на парфюмът на марката Thierry Mugler е вдъхновено от традиционните техники, използвани за производството на най- страхотните класни коняци. Този парфюм има много богат, пищен състав, който може да се нарече уникален и перфектен за жените. Комбинацията на сочни плодове, шоколад, карамел, кокос, цветя, ванилия и ценни гори, могат да Ви направят уникално желана във всеки ден.

Последното ни трето предложение е на марката Hermes. Луксозните парфюми на тази страхотна и класна марка можете да познаете със сигурност по елегантния им стил, незабравимите и опияняващи аромати на всичките им модели. Hermes е марка парфюми за истински ценители. Hermes е основал фирмата си през далечната 1837 година, за производство на принадлежности за коне, а по- късно и за кожени изделия. Първият парфюм на марката носи името Hermes Eau d’Hermes и е представен за първи път на пазара през 1951 година.  Моето лично предложение за цветен и свеж пролетен аромат на тази марка е именно Hermes Un Jardin Sur Le Toit. Незабравимо свежият, чаровен, елегантен и много стилен Hermes Un Jardin Sur Le Toit е цветно- плодов парфюм, който е представен на парфюмерийния подиум през 2011 година. Той е обрисуван от своите почитатели като особено отличителна, лусозна градина, пълна с ароматни билки, цветя и плодове. Зашеметяващо свежият и леко сладък парфюм Hermes Un Jardin Sur Le Toit предизвиква в мен невероятно пролетно и слънчево настроение и удоволствие от всеки един ден, в който му се наслаждавам. Парфюмът е сътворен от Jean- Claude Ellena. Изключително не настрапчив и подходящ за летния сезон. Може също да подчертая, че е прекрасно траен и можете да се насладите на него през целия ден.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment