Чудовищна Гимназия (Monster High)

ГимназияMonster High Charactersта – всеки тийнейджър асоциира това място с разнообразие от спомени. Някои от тях са добри и уникални като първата любов, прекараното време в игри на училищната площадка или просто бъбренето. Ала има и такива лоши и ужасни  моменти, за които се опитваме да не се досещаме повече, като предателството на приятел, хапливите забележки на надутите момичета или саркастичният смях на „готините”.

Въпреки всичко това тези години са така важни, че не могат да бъдат пропуснати току-така. Те подготвят младите хора за голямата борба наречена „Живот”. Ето защо се нуждаем със сигурност от тях.

Темата е била дъвкана и предъвквана толкова много пъти. Но тези дни можем да я открием видяна от друг ъгъл. Представете си всички митични, фантастични и приказни герои да се превърнат в ученици и да заживеят тяхното собствено юношество. Всичко съчетано в анимиран телевизионен сериал с музика и много забава. Яко и странно в същото време, нали?

Монстър Хай е повече от поредната телевизионна продукция, която промива умовете и пълни с небивалици главите. Тя е новаторски начин за разбиране на тайната около пуберететските години, нов начин за младежите да видят, че могат да се справят с тази трудност бе сълзи просто като повярват в собствената си вътрешна сила. Да, способни сме на почти всичко, което поискаме или пожелаем. Мощта на ума може да съгради бъдещето ни. Така, че следващият път, когато се почувстваш обезсърчен, вместо да зяпаш през прозореца с празен поглед или вместо да мразиш всички изгледай няколко епизода на Монсър Хай или изиграй една-две интернет игри с тях и наистина ще схванеш, за какво иде реч. Животът ни е подарък, който не трябва да пилеем!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment