Чудото наречено Ellanse и крем за белези Kelo-Cote

Ellanse, какво ви говори това наименование и въобще познато ли ви е? За жените, които следят всяка козметична иновация, навярно това наименование значи много, докато за тези рядко занимаващи се с перфектния си външен вид, не означава нищо. И все пак, нека кажем на всички, че Еланс е символ на подмладяването на лицето, на кожата и на иновацията в тази насока. Това е изключително качествен дермален колагенов филър, който ще ви изненада с всестранното си действие. И докато сме на тема естетика, красота и съвършенство, нека споменем и името на Kelo-Cote. Какво символизира то и дали е познато на мнозина. Определено сме сигурни, че доста хора по света, страдащи от неприятни анормални белези, са запознати с наименованието Кело Кот. Това е специално формулиран крем за заличаването на белези, чийто функционалност е много висока, следователно ефикасно ви отървава от вторичните нежелани белези. Но нека кажем малко повече за двете марки продукти.

Kelo-Cote – символ на ефикасното заличаване на белези

Какво е силиконов крем за заличаване на белези? Ами чисто и просто 100% пречистен силикон, който по-един ефективен и естествен начин, ще ви помогне да премахнете анормалните си придобити белези по кожата. За момента тази марка е единствената, която е патентована и има престижния Американски сертификат за качество на FDA (Американската агенция по храните и лекарствата). Активната силиконова формула на гела, не само че премахва нежеланите вторични белези, но и предотвратява тяхната поява, което още по-изумително. Независимо дали белега ви е с хипертрофичен или келоиден характер, дали е нов или го имате отдавна – Кело Кот е вашето спасение.

Статистиката сочи, че в глобален мащаб поне всеки втори човек има не само един, но повече от един придобити белези, от операции, от наранявания и  механични рани (изгаряне, порязване, охлузване и прочие). Затова проблема с естетическия вид на кожата ни е доста сериозен, когато заговорим за белези, но днес не е нужно да се подлагате на хирургични интервенции – просто открийте Kelo Cote и решението е налице. Силиконовия крем за заличаване на белези се предлага в три основни варианта – крем-гелове от по 6 милиграма или 15, и най-новия продукт на марката спрея в цели 100 милилитра, за да третирате по-големи участъци с белези от изгаряне или нараняване. Винаги един белег от изброените типове се свързва с груба и зачервена кожа, с болка и силен сърбеж – всички тези симптоми са облекчени, когато нанесете прозрачната консистенция на силиконовия крем. Той е напълно безвреден, омекотява кожата и с постоянна употреба, поне няколко месеца, го заличава напълно, за да сте щастливи. Не оставя следи от оцветяване по кожата, нито има неприятна миризма, а съхне изключително бързо. Перфектното решение за вашите белези – ще се убедите сами, просто пробвайте!

Ellanse дермалния биостимулатор, който ще ви изуми!

Първо, нека уточним, какво е това биостимулатор? Биостимулатора активира по естетсвен начин кожните клетки да произвеждат не друго, а колаген. Именно колагена поддържа кожата ни млада, еластична и свежа, заедно с хиалуроновата киселина. Поставянето на един дермален филър се прави подкожно, с помощта на тънки медицински игли. Течния филър, наречен биостимулатор се състой от малки, кръгли и съвършени по своята същност сфери – поликопролактон. Какво е това? Ако сте чували за само разграждащи се хирургични конци – значи сте чували и за поликопролактон. Те се правят от него. Той е напълно безопасен, като съединение, за човека и затова така широко се използва в естетичната козметика и хирургия. Инжектирани в дермата на кожата, сферите от това съединение оформят плътна структура от омрежен колаген. Така кожата видимо е повдигната и изпъната, обема е постигнат, а бръчките видимо ги няма.

Навярно се питате, дали на всеки може да се сложи подкожно дермален колагенов филър? Ellanse може да се постави напълно безопасно на всеки, защото не съдържа нито следа от животински колаген (така алергии няма да бъдат предизвикани). Той напълно безвредно се поглъща от организма след половин година, една година или повече. През това време на мястото, където е инжектиран активно текат био процеси – кожните клетки произвеждат значителни количества колаген по естествен път. Затова и след абсорбирането на биостимулатора, ефекта си остава все така видим и кожата е трайно подмладена, за да сте перфектни във всяко едно отношение. Доверете се на иновацията, на ефикасното и рентабилно подмладяване – доверете се на Еланс.

 

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment