Черни ботуши с бежов чорапогащнк защо не?

Ако вашето желание е да се превъплатите в лицето на компанията и да се превърнете в кралицата на вечерта, то няма да се затрудните особено ако е през зимния сезон. Достатъчно е само предварително да се заредите с мъничко положителна енергия и макси настроение, нагласете се за веселба или парти и сложете на краката си дамските си ботуши в стилен черен цвят.

Модата на черните ботуши е вечна и няма да отмине в близките 50-100 години. Но в присъствието на това огромно разнообразие от дамски зимни тоалети, като поли, панталони, туники и дънки, както и рокли, с различна дължина, ботушите някак си остават незабележима част от дамското зимно облекло.

За да си имате една елегантна и модна визия през зимните месеци, съчетайте мини рокличката си или късата си поличка  с чифт модни черни ботушки за дами с високо токче. Под тях, сложете стилен бежов лъскав чорапогащник с ликра, който да проблясква под изгряващите слънчеви лъчи. Ако ви е странно и още се чудите дали да не сложите над чорапогащника си ботуши в друг цвят, съобразете се с интуицията си и бъдете различна, но запомнете че различният стил на обличане е доста по привлекателен  и забелязващ се още от пръв поглед.

Ако в обувното ви шкафче липсват ботуши в чер класически цвят, няма да е голяма грешка да се обуете с кафяви такива. Те не биха променили вашата визия, особено око смените чорапогащника си с по-светъл цвят. Дори не бихте сбъркали, ако го замените с фигурален модел, който да е на райета и да издължава красивите форми на нежните ви крака. Точно това би разкрило вашите страсти и би заговорило на околните за вашият стил на обуване.

Елегантните, стилни и модни ботуши комбинирани с тясната рокля прилепнала плътно по вашето тяло биха ви придали малко бохемски вид. Ако искате да съберете всичките мъжки погледи около Ваше Величество, би трябвало да си обуете най-късата поличка и лъскавия чорапогащник, а след него и дамските си ботуши с високите токчета с височина над коляното или по-точно чизмите.

Ботуши на висок ток с платформа отпред биха могли да изпълнят същата функция, и дори да изпълнят погледа и на най-заспалия ви фен!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment