частна детска ясла София

Динамичното ежедневие означава все по-голямо отсъствие на родителите от дома и все по-малко време, с което разполагат, и което могат да посветят на децата си. Децата също така все повече време отсъстват от дома и за тяхната грижа се доверяват на детските ясли и градини.

Много от родителите доверяват грижите за децата на домашни детегледачки и бавачки или тези които имат баби и дядовци се обърщат към тях като помощ при отглеждането на децата.

Тези 2 варианта не се препоръчват от някои професионалисти защото децата си на този начин не се социализират и след това имат проблеми в по-нанатъшната комуникация през живота например като търгнат на училище.

Други професионалисти твърдят че децата е по-добре да останат в къщи по-дълго защото прекалено ранното отъргване от дома вреди предимно на тяхната психика и емоционално развитие поради това, че претъпяват психическа травма поради раздялата с родителите и дома.

Динамиката обаче на днешният живот не позволява на родителите да отглеждат самостоятелно децата си, а в рядко кое българско семейство вече жената не работи.

Държавните детски ясли и градини имат много проблеми и затова частна детска ясла София е предпочитаният избор от родителите, но и от децата защото те обичат частна детска ясла Аладин и затова ходят с удоволствие.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment