ЧАСОВНИЦИ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВЪЗРАСТИ

часовници
часовници

Мъжете в различните възрасти имат различни влечения, предпочитания начин на мислене. Всичко това и още редица фактор изграждат техните вкусове. Не е уместно да слагаме всички мъже под един знаменател, затова сме подготвили списък с тяхното разделение, а запознати ли сте най-общо с желанията и предпочитанията на мъжете в различните възрасти лесно бихте могли да се ориентирате и в избора на подарък за тях.

Какъв е мъжът 30+

На тази възраст мъжете достигат две крайности. Те биват или не пораснали момчета или отдавна вече са зрели мъже. За първия вид важи правилото, че обичат скъпите и лъскави играчки. Това разбира се не означава количка с дистанционно или комплект топки за игрището, а качествени, маркови и скъпи подаръци. Добър вариант за тях са спортно-елегантните часовници. Добрите и утвърдени марки на пазара предлагат възможността да избирате сред най-добрите от тях. За вторият случай, мъжете вече са с интереси и кариера, знаят какво искат от живота и правят всичко възможно да го постигнат. За тях е всеки подарък, който е или е пряко свързан с кариерата или изгражда още по-добре цялостната му визия. Такъв подарък може да е елегантен или тип бижу часовник. С него респекта ще е затвърден, а самочувствието на най-високо ниво. И има защо.

Какъв е мъжът на 40+

Деликатната възраст 40 години. Мъжът си дава равносметка за живота, преразглежда мечтите от миналото, успехите и неуспехите. Много пъти в тази възраст мъжете започват отначало, стремейки се да направят незапочнати или не сполучили неща от миналите години.

Възрастта 40+ са годините на лукса и успеха. Подходящият подарък този тип мъже е скъпата и показваща всичко онова у мъжа, което го прави истинският мачо. Сред множеството традиционно идеи за подаръци с чисто право може да добавим класически, голям и стилен марков часовник. С такъв подарък ще помогнете на мъжа да стартира новото време, в което да довърши онова, за което до сега не са стигнали силите и средствата.

Какъв е мъжът над 50

В тази възраст мъжете стават по-практични, прагматични и пестеливи. Те предпочитат да задоволи капризите на внуците, започват да забравя за себе и нуждите си. Хубавото на тази възраст е, че мъжете ценят най-силно всеки жест и подарък, търсят емоционалната страна на нещата, затова и всеки един подарък ще е добър. Едно наистина уникално, изискано и важно нещо е часовника. Мъжът с красив марков часовник на ръката ще има по-високо его, ще оцени подаръка и се радва на всеки миг от него.

Надяваме сме да сме били максимално полезни в разглеждане и разлистване на различните типажи мъже според възрастта. Дано направите правилния и подходящ избор на подарък и да зарадвате мъжа до себе си. 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment