Часовници Q&Q – разнообразни модели с достъпни цени

Q-Q A430J006YОт модерните, надеждни и с изключително достъпни цени часовници Q&Q, създадени от CBM, се продават над 20 милиона бройки годишно по целия свят. Това прави CBM ключова марка в ниския ценови клас часовници от 1964 година насам, когато е основана компанията Citizen Office Machine Co.Q&Q съществува от 1976 година и оттогава екипът й се стреми да радва своите клиенти. До голяма степен успехът й се дължи на факта, че  тя използва техническите възможности на екипа на Citizen, на добро продуктово планиране и разработване на възможности за доставяне на висококачествени и оригинални модели. Тя развива и добра производствената мрежа, която предоставя висококачествени и надеждни продукти. Екипът на компанията  следва мениджърската философия на Citizen, че могат винаги да им предложат великолепното допълнение за визията на своите клиенти.

За да разширят дейността си от Q&Q започват да представят свои дигитални иновативни модели с кварцови механизми. Компанията вече се е наредила сред най-популярните марки, предлагащи аналогови модели, а следващата й стъпка е да се наложи и на пазара на дигитални кварцови часовници. Q&Q  предлага богата гама от часовници, подходящи за всякакви вкусове и възрасти. Колекцията Grandeux  включва аналогови модели, изработени от висококачествени материали и снабдени с най-модерни технологии. Серията от дигитални часовници на компанията би се харесала на всяка по-спортна натура. Моделите са водоустойчиви и здрави, подходящи за по-авантюристичните личности.

Екипът на Q&Q привлича вниманието на клиентите си и с това, че предлага модерни в технологично отношение часовници. Той добре е предусетил факта, че не е достатъчно клиентите да се впечатлят от един продукт с модерна визия, но за да задържи той вниманието трябва да е достатъчно богат във функционално отношение. Днес много от тези висококачествени часовници са достъпни и за българските клиенти. Те са както аналогови, така и дигитални модели, изработени от различни материали. Отличават се и по форма на корпуса. Предлагат се в различни цветове. Все по-модерни стават часовниците с големи циферблати. От компанията са се погрижили да зарадват както господата, така и дамите с такива модели.

Сред мъжките часовници има доста атрактивни, елегантни и с покритие. Има и по-спортни модели, които биха се харесали на водещите активен начин на живот. Часовниците, предназначени за представителките на нежния пол, също са с доста привлекателна визия. Изработени са от висококачествени материали. Някои от тях са с декорация. Моделите с метални верижки пък са подобни на гривни и биха стояли перфектно и с по-елегантни тоалети. Като цяло компанията Q&Q  има какво да предложи на българските клиенти, защото вече и в България е достъпна голяма част от нейната продукция. Като се има предвид и достъпната цена на продуктите й, то всеки би могъл да открие сред тях най-подходящия за себе си.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment