Часовници Fossil – така ги правят американците

fossilМарката Fossil е сред най-популярните производители на елегантни мъжки и дамски часовници. Желаещите да ги закупят могат да посетят сайта time-bg.com. Продуктите и са иновативни и си заслужават парите, инвестирани в покупката им. Екипът й успява да комбинира успешно високото качество с достъпните цени на продуктите си. При пускането им първоначално са считани за твърде луксозни  и са били достъпни само за почитателите на по-реномираните магазини. Днес моделите на компанията са достъпни за значително по-широк кръг клиенти. Те грабват окото на клиентите със своя съвременен и интересен стил. Мъжките часовници са с кожени каишки и изтънчени циферблати. Биха били добър подарък, защото при изработката им е изпипан всеки отделен детайл. Дамските модели на компанията също се отличават с приятна визия.

Дизайните им са сходни на тези на мъжките, но някои са с по-подчертано женствен стил и са украсени с камъни. Екипът на компанията не се страхува да разчупва традициите по отношение на производството на часовници и винаги се стреми да влага иновативни идеи, които да внасят разнообразие в продуктовата й гама. Някои от часовниците й са дори с екстравагантна визия. Сред моделите й важно място заемат и хронографите. При изработката им са използвани висококачествени материали. Някои от тях са с водоустойчивост от 10 бара, което означава, че не се плашат от намокряне. Компанията предлага и свои модели с доста големи циферблати. Такъв е например FOSSIL – JR135. Диаметърът на корпуса му е 50 мм, а дебелината – 13 мм. Цялостното му излъчване е на стабилност и мъжественост. Часовниците Fossil обаче впечатляват и с по-оригиналния си стил. Сред тях има и такива тип скелетон, което означава, че механизмите им не са скрити, а се виждат. Това е интересен дизайнерски подход, който е в крак с модните тенденции и до голяма степен разнообразява визията на часовниците. Такъв е моделът Fossil ME1099. Освен с по-нетрадиционна визия той е и с механичен секундарник. Иначе основно часовникът се задвижва с кварцов механизъм.

Той съчетава предимствата и на двете технологии и същевременно това повлиява и върху визията му. Корпусът му е със златно покритие, което допринася за цялостното му луксозно излъчване. Компанията предлага и  часовници с по-изчистена визия. Дамските модели също се отличават с интересния си стил. Особено впечатляваща е колекцията Stella, защото в рамките й има доста голямо разнообразие. Всеки часовник от нея е с интересен стил. Компанията предлага и елегантни дамски модели с кожени каишки. Други пък са с метални гривни, чиито елементи могат да се махат или добавят, за да се удължат или скъсят. За декориране на някои от дамските часовници са използвани камъни. Часовниците на компанията Fossil  демонстрират американския стил в създаването на тези продукти.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment