Часовници Festina – качеството на швейцарското производство

Festina F16505-7Швейцарската компания Festina е създадена през 1902 година. През 1984 година става собственик на испански предприемач.  От 2002 година компанията си извоюва  репутация на надежден  производител на часовници. При производството на часовниците компанията комбинира висококачествени материали и изключителна прецизност.  Годишно компанията създава над 1 милион часовника и обръща внимание на всеки детайл от механизмите им. Компанията Festina  е лидер на пазара на часовници, позиционирани в средния ценови клас.  Всяка нейна колекция е уникална и се отличава, но се обединяват в чувството за иновативност във всяко отношение.

Това се дължи на факта, че компанията непрекъснато развива стила и материалите, които използва, в производството.  Дизайнерският отдел следва най-актуалните модни тенденции и същевременно диктува свои собствени правила. Festina e популярна с иновативния си подход – сред отличаващите я продукти са автоматични механични часовници, комбинирани с кварцова технология. Прочути са и хронографите на компанията – сред тях има кварцови или механични, мъжки или дамски.  За изработката им са използвани неръждаема стоман, титаний или комбинация между тези материали. Повечето хронографи са многофункционални кварцови модели с календар, хронометър, таймер за обратно броене аларма и двойно време. Всеки представител на силния пол, който държи на външния си вид, със сигурно би избрал някой от часовниците на Festina  за допълнение към тоалета си.

Компанията привлича клиентите си не само защото предлага  часовници с множество функции, но и защото те  са с достъпни цени.  Екипът на компанията е обърнал внимание не само на мъжете сред клиентите си, но и на представителките на дамите. Те могат да избират измежду часовници със спортна и същевременно изтънчена визия. Имат точни японски механизми и екстри, характерни за хронографите – календар, втора часова зона, аларма, таймер за обратно броене. Компанията предлага редица дамски и мъжки модели с класически стил. Повечето от тях са с елегантни кожени каишки в черен или кафяв цвят. Някои от тях разполагат със секундомер, чийто стил пасва на цялостния им външен вид.

Ако си търсите часовник на Фестина, можете да посетите сайта: http://tiktakstore.eu/ там можете да намерите голям избор на дамски и мъжки часовници Festina.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment