Чаши със снимка – универсален подарък за всеки повод

November 5, 2014 | Автор: | Публикувано в Лайфстайл

Всеки човек обича подаръците,но въпреки това има такива изненади, които лесно могат да се причислят към графата на баналните и скучните. Такива например са плюшените играчки или пък кухненските уреди за жените. Ето защо е важно добре да обмислите сюрприза си преди да сте взели окончателно решение, защото все пак целта е не просто да отбиете номера и да купите първото нещо, което сте видели, а наистина да изненадате близките си.

Красивите чаши със снимка са един не само страхотен избор, но и наистина оригинален подарък за всеки случай от живота. Тук е добре да вмъкнем това, че не трябва да чакате някакъв специален повод, за да изненадате близките си, а можете смело да ги зарадвате без да те да имат някакъв личен празник. Именно тези неочаквани изненади са най-милите и приятните, защото всички са наясно, че за рождения си ден ще получат подаръци, докато при тези сюрпризи присъства силно елемента на истинската изненада. Ако желаете да поднесете на партньора ви не само красиви чаши със снимка, но и такива, които носят лично послание в тях, тогава можете да заложите на колажите от няколко фотоса и съчетаването им с надпис, който вие сте измислили. Определено подобен презент ще има много силно емоционално въздействие на всеки един човек и със сигурност ще се запомни като най-милия и личен подарък, който са получавали. Ако обаче не сте наясно с графичните програми и не можете сами да направите колаж за вашите чаши със снимка, тогава можете да изберете просто няколко ваши общи фотографии например и просто да ги занесете на фотостудио, което да свърши останалата задача вместо вас.

Друг вариант са магическите чаши, които много често могат да имат и забавна нотка в себе си. Те също са страхотен пример за уникални подаръци, така че не пренебрегвайте и този вариант, ако виновника на тържеството има чувство за хумор. Не забравяйте и за модела, защото класическия вариант да се разпечата снимка на крушка за чай далеч не е единствения. На практика на всяка една чаша може да се сложи снимка, тоест без значение от нейната форма и дизайн. Изненадвайте често близките ви и не чакайте да специален повод, за да направите това, защото именно неочакваните подаръци са тези, които ще се запомнят за цял живот.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.