Certina – швейцарски традиции и технологии в едно

certina ot vip-watchesШвейцарските часовници Certina са заслужили своето престижно място в света на производството на часовници, защото предлага на клиентите си надеждни и прецизни часовници, оборудвани с иновативни технологии.  Можете да се уверите сами в техните богати възможности като поръчате часовник Certina от www.vip-watches.net. Тази марка е ориентирана към производството на спортни модели и използва висококачествени материали и модерни технологии за производството им. В резултат на това, че насочва усилията си към усъвършенстването на надеждността на своите часовници, компанията успява да достигне до изобретяването на популярната си концепция Double Security – за двойна сигурност.

Използва  при създаването на часовниците си материали като висококачествена неръждаема стомана 316L, сапфир-кристал и са с водоустойчивост от 10 бара. Концепцията е пусната през 1959 година и поставя нови стандарти по отношение на устойчивостта на часовниците на вода и удар. Оттогава продуктите на Certina  са изключително устойчиви на по-екстремни въздействия.  По отношение на прецизност, автоматичните часовници на компанията са оборудвани с прочутите швейцарски механизми ETA. Екипът на Certina  произвежда и висококачествени часовници с кварцови механизми. Заради изключителната прецизност  на моделите си компанията е избрана за таймкийпър на престижни моторни спортни състезания. През 1936 година компанията произвежда първия дигитален часовник.  Достойнствата не часовниците на Certina  са доказани по време на различни експедиции в планината Хималаи.

Нейни модели устояват на всякакви промени в налягането и височината.  През 1995 година компанията certina  пуска на пазара линията си Cascadeur. Моделите, включени в нея, имат верижки, които имат интересен дизайн на верижките, много устойчив корпус и стъкла то сапфир-кристал. Тази здравина на часовниците е особено впечатляваща и подходяща за любителите на активния начин на живот.  Много от часовниците са с устойчиво на надраскване PVD  златно покритие. Сред тях има и такива, изработени от титаний.  Особено привлекателни са и часовниците тип хронограф. Повечето от тях са с елегантни кожени каишки и същевременно разполагат с функции, които биха се харесали на феновете на активния начин на живот. Те са изключително леки и същевременно здрави.  Освен изключително елегантни в продуктовата гама на компанията има и по-спортни продукти, подходящи за любителите на гмурканията. Те са с водоустойчивост от 20 бара и каишки от полимерен материал. Що се отнася до дамските часовници на компанията, те се отличават със своя изчистен дизайн и елегантност. Някои от тях са инкрустирани с камъни, което ги доближава до лукса на бижутата.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment