Certina DS Action Diver – смело влиза във водата

DS-Action-DiverЧасовникът DS Action Diver на Certina се отличава с прецизност и предоставя сигурност по време на морски приключения. Той грабва окото със своя спортен стил. Логично продължение е на предходни модели от серията DS Action, включваща предназначени за авантюристичните личности часовници с марка Certina. При него не са направени компромис нито с външния му вид, нито с функциите му.Часовникът излъчва мъжественост във всеки аспект. Той обединява динамика, модерен дизайн и традиции. Същевременно има устойчива на външни влияния конструкция. Подходящ е за любителите на силните усещания. Часовникът с автоматичен механизъм DS Action Diver се отличава благодарение на своя голям 43.2-милиметров корпус от неръждаема стомана. С часовника се работи лесно.

Цифрите му са с големи размери, което осигурява добра четивност на информацията дори и в тъмна обстановка и под вода. По стрелките и индексите има фосфорно покритие. Четивността на информацията се подчертава от контрастиращия на останалата част от модела цвят на циферблата. Стъклото от сапфир-кристал с покритие против отблясъци предпазва този впечатляващ часовник под вода. DS Action Diver е оборудван с автоматичен механизъм ETA 2824-2, който се грижи за точното изобразяване на часа, минутите, секундите и датата. Надеждността на модела е гарантирана от използването на концепцията Double Security  на марката. Техниките по отношение на производството му са съобразени със стандарта ISO 6425 за часовници за гмурци. Степента на водоустойчивост на часовника е 20 бара, което означава, че може да се използва по време на гмуркане. Верижката от полирана неръждаема стомана е с удобна закопчалка, която подсигурява сигурното закрепяне на часовника на ръката на всеки, който се занимава с гмуркания под водата. Устойчивостта на продукта на влиянието на водата е увеличена и от завинтването на коронката, върху която са изписани буквите DS.

Диаметърът на часовника е 43.2 мм. Рингът му се върти, той е с големи зъбци, което улеснява употребата му.Часовникът е достъпен и в други версии – със силиконова каишка и титаниева верижка. Титаният е особено подходящ за използване под вода заради своите антикорозионни свойства и лекота. Интересното при този модел е, че при него са комбинирани всички необходими за един предназначен за използване под вода часовник и същевременно е с елегантна визия. Той комбинира функционалността на спортните модели с изтънчения вид на луксозните продукти. Тази комбинация е притегателна сила за редица клиенти на марката. Компанията Certina е новатор по отношение на технологиите и това личи в нейните продукти. Те са снабдени с уплътнения, които увеличават водоустойчивостта им. Същевременно разполагат с висококачествени швейцарски механизми. Заинтересованите могат да си закупят часовник на марката от сайта http://tiktakstore.eu.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment