Bvlgari Aqua Pour Homme – за истинските мъже от parfiumbg.com

Bvlgari Aqua Pour Homme може категорично да бъде нареден сред най-пленителните и очарователни парфюми на марката. Мъжествен, впечатляващ с естественост и свежест – така накратко може да характеризираме този мъжки аромат. Парфюмът е предназначен за съвременния динамичен мъж, който следва забързания ритъм на градския живот. Изключително чистото и изкусително ухание ни кара да си представим кристално чист планиски извор с леденостудена вода или невероятно красивата морска шир, пред която всеки от нас немее. Самият дизайн на флакона хармонира с мекотата и съвършенството на природните форми, от които са се вдъхновили създателите на аромата. В стъкленото шишенце се пречупват светлини и превръщат мъжкия парфюм в истиско бижу, което може да зарадва всеки  представител на силния пол.
Същността на мъжкия аромат Bvlgari Aqua Pour Homme се гради на базови нотки, които са смесица между дървесни аромати, кедър и кехлибар и пачули. Загадъчните и успокояващи аромати на памучно цвете, лавандула и водорасли изграждат сърдечните нотки на парфюма. Неговите връхни нотки се характеризират с тонизиращо благоухание на портокалови листчета, мандаринов портокал и слънчев портокал. Цялостното впечатление от аромата е за перфектна композиция от енергизиращи природни аромати, които ни вдъхновяват и ни карат да се наслаждаваме на живота, природата и свободата си.  Самият факт, че парфюмът се базира на растението Posidonia, което обитава единствено  незамърсените дълбини на морето и обогатява водата с  голямо количество кислород, доказва концепцията на марката да създаде изключително чист и озаряващ сетивата продукт.

Bvlgari Aqua Pour Homme е перфектното съчетание на лукс, естественост и специфичен, типично мъжки чар, който никога  не остава незабелязан. Това е парфюм за онези мъже, които не се страхуват от стихиите на природата и са готови да се впуснат в приключение във всеки един момент. Първото впечатление от благоуханието е на лекота и въздушност, а при по-задълбочен анализ на аромата, откриваме многопластовост и очарователна дълбочина, така характерни за морските дълбини. Не на последно място е аромата на минерали, който допринася за неповторимостта и уникалността на Bvlgari Aqua Pour Homme.
Ето защо и самото име на продукта е толкова подходящо и на точното място – ароматът се свързва с чистата вода и природата, от която се зареждаме с нова енергия и сила за живот. Това със сигурност може да се превърне във ваш любим парфюм, с който да свързвате много прекрасни и вълнуващи мигове и спомени.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment