Бързо и лесно регулиране на движението и паркирането

В големите градове, столични градове и мегполиси с всяка изминала година броят на населението става все по-голям. Автомобилите са само малка част от създаване на усещане за затворени пространства и стесняване на местата. За ограничаване достъпа на трафик в някои места, хората все повече започнаха да използват различни методи за спиране и осигуряване на контрол в движението.

Прибиращи се или “телескопични” модели на боларди, автоматични паркинг бариери и други съвременни технологии помагат това да бъде възможно.

Конкуренцията на пазара, дори в тази област не спира да изненадва с все по иновативните и осъвременени технологии. Едни от тях представляват боларди, които се прибират изцяло под земята, а това премахва необходимостта от допълнително място за съхранение и/или

средство и оборудване създава уверение, че оборудването, което се използва за сигурност и ограничен трафик на превозни средства е тестван при най-високи стандарти, дори срещу нападения от най-екстремни атаки. Такава сила е важно се планира за осигуряване на база, склад или паркиран товарен режим, където преминаването на автомобили и тежкотоварни МПС-та е значително по-голямо. Боларди са естетичен и позволяват пешеходците да се движат между вързала в пътното платно приложения. Те се предлагат с различни декоративни покрития и архитект в дизайна.Някои от моделите са с архитектурни детайли на съоръжението. Могат да реагират на гласове и са израбтени от алуминий, фибростъкло, неръждаема стомана, които се изплъзват точно над тръбата за катастрофа. Болардите могат да бъдат снабдени с вътрешна предупредителна светлина за по-добра видимост и проектирани да отговарят на високи обеми на трафика. Някои от видовете боларди са с валцувани бронзова табелка, която може да се монтира на тялото, за да работят индивидуално приложение за сигурност на средно ниво. Индивидуални вързала са до 13,25 инча (336 мм) в диаметър и до 39.3 инча височина.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment