BMW 3 Sedan – безкомпромисно качество

В стремежът си да задоволят желанията на своите клиенти и да засвидетелстват постоянните си нови разработки, BMW почти всяка година пускат на пазара нова модификация на емблематичната си серия 3. В иновативният дух на BMW 3 Sedan тя е изпълнена с множество екстри, осигуряваща максимален комфорт при шофирането на този луксозен автомобил.

Какво може да очаквате като обновления и допълнителни екстри? Естествено на първо място е сигурността на автомобила. BMW 3 Sedan може да ви осигури несравнимо изживяване на пътя. То е продиктувано не само от бързото ускорение на автомобилът, а се базира и на множеството екстри като опция, от които можете да се възползвате. Например, когато сте на дълъг път, а времето е променливо, не е нужно да включвате чистачките, те се задействат автоматично, благодарение на вградените сензори. Още едно нещо за което не се налага да мислите.

Интериорът на BMW 3 Sedan е решен изцяло в луксозна кожа, като стандартното затопляне на седалките, не би трябвало да бъде изненада за вас, ползвайки този автомобил от висок клас. Бордовият компютър ще ви помогне да следите важните показатели, които ви интересуват в даденият момент от управлението на автомобила, а интегрираната навигация ще ви помогне да стигнете безпроблемно до желаният от вас точен адрес.

Голямо удобство се оказват и гласовите команди, управлението на аудио-озвучителната система чрез бутони на волана, електрическите стъкла, лесното управление на страничните огледала. Когато сте били на пазар, а ръцете ви са заети с покупките, които искате да сложите в багажника, вече не е нужно да търсите ключовете си, за да го отворите. В разработката на новите модели BMW 3 Sedan, инженерите вече са помислили за това ваше неудобство. Достатъчно е само едно целенасочено движение на вашият крак в областта под багажника и той вече е достъпен за вас!

Grand Auto VarnaИзпълнени с много електроника новите модели на BMW 3 Sedan са проектирани така, че да ви осигурят максимална безгрижност по време на шофиране. Безкомпромисното качество на което залага марката при производството на автомобили, ще ви накара да изпитате цялата наслада от шофирането на този луксозен седан.

На автосалон Варна 2012 в Гранд Мол Варна пък бе представен за първи път в България новото BMW M6, заедно с BMW 640i Gran Coupe и фейслифт на BMW 7-ма серия.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment