Благоевград онлайн – всичко за града на едно място

Няма какво да се лъжем, Благоевград днес се нарежда сред водещите градове на България. Това е така благодарение на наплива от хора, търсещи по-добро поприще  – именно хора от Северна България – Видин, Лом. Също така стотици жители на други околни градове като Петрич, Сандански, Разлог, Банско посещават град Благоевград и остават завинаги в него.
Малко са градовете в България, характеризиращи се с изключително много млади хора, събрани на едно малко разстояние. Да, това е така в Благоевград. Вървейки по главна улица, то се виждат само младежи, забързани за лекции или за работа.

Рядкост е да се срещнат възрастни. Красотата на града е уникална. Парковете – също. Майки с деца играят в десетките паркове, необеспокоявани от шум, мръсотия и др. Просто всичко е страхотно.

Много столичани вече завиждат на това малко и подредено градче, и искат да се преместят – заради спокойствието и чистия въздух. Към този момент единствено слаборазвития бизнес е пречка. Надяваме се, това да се оправи и скоро града да приеме доста столичани, пловдивчани и дори хора от Варна.

За да разберете какво пиша, най-добре да видите тази снимка:

Благоевград панорамна снимка на централна градска част

На снимката се вижда Американският университет в България, както и част от площад Георги Измирлиев. Виждат се и спокойно разхождащи се младежи. Едва ли можете да усетите красотата само от една снимка. Посетете града и очакваме Вашите коментари. Препоръчваме да направите това възможно най-скоро.
Няколко обекта, които задължително да посетите:
Квартал Вароша

– мостът на влюбените
– парк Бачиново – едно прекрасно местенце, подходящо за пикник, за каране на водно колело, за тичане, каране на колело и др.
– Аква Парк Благоевград – уникални водни атракциони – най-доброто място в Югозападна България
– нощните клубове и заведения – нямат равни – купоните стават уникални, весели, безгрижни
– СПА център Хармония – всичко за да се почиствате с по-добър тонус и да почувствате наслада от живота.

Очаквме Вашето мнение за града, но преди това го посетете…

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment