Бижута, които да носите с черна рокля

Бижута, които да носим с черна рокля Блогове

Докато се подготвяте да се отправите за предстояща вълнуваща вечер с приятелки или елегантен случай, може да се чудите какви бижута са подходящи за черна рокля. Като цяло, когато става въпрос за съчетаване на малка черна рокля (Little Black Dress), почти всичко става!

Подходящи бижута, които да носите с черна рокля

В много случаи можете да използвате аксесоарите, за да промените стила и нивото на официалност на черна рокля, което означава, че е много важно да придадете в избора си бижута мисъл, която заслужава. Има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато избирате бижута, които да носите с вашата черна рокля.

Тип Повод

С LBD може да отидете на случайна среща или официален коктейл. Всичко се свежда до бижутата, с които ще съчетаете роклята.

 • За ежедневни поводи, като обяд с приятели или семейно празненство за рожден ден, най-добре е да облечете своята LBD с колие с ръчно плетена роза или обеци с камъни. Можете също така да натрупате гривни от полу-скъпоценни камъни за малко допълнителен привкус.
 • Когато става въпрос за интелигентни ежедневни събития, като парти за пенсиониране или среща за вечеря, изберете елегантни колиета с висулки, гривна с камъни и минималистични обеци.
 • За по-официален повод, като сватба или събитие към черната рокля, просто добавете блясък. Помислете за носенето на бижута с камъни цирконий или много цветни камъни с вкус , за да повишите нивото на официалност на вашия външен вид. Помислете и за аксесоари за коса, като фиби и шноли с камъни или кристали.

Цветове

Почти всичко върви с черно, което е една от основните причини LBD да е толкова универсална и подходяща за носене и задължителна за всеки един гардероб.

 • Други класически нюанси, като червено, бяло и кафяво, работят добре с вашия LBD. Богатите цветове, като фуксия, слънчево жълто и кобалтово синьо, също изглеждат страхотно.
 • По отношение на металите, както среброто, така и златото създават шик и изтънчена естетика.
 • Въпреки това, има определени цветове, които просто не работят. Като правило е добра идея да избягвате да носите бижута с тъмносиньо или кафяво, когато носите черно облекло. Измитите, бледи нюанси също не допълват LBD, защото черното изглежда твърде грубо срещу тях.

Деколте

Деколтето на роклята също ще ограничи избора ви на бижута. Използвайте тези указания, за да изберете най-добрата дължина на колието за деколтето на вашата рокля:

 • Квадратно или лъжко деколте изглежда добре с различни стилове. Винаги се уверете, че колието ви е или по-дълга, или по-къса от деколтето на роклята, за да подчертаете вашите активи.
 • Роклите без презрамки често изглеждат най-добре с къси колиета като чокъри.
 • V-образните деколтета изглеждат особено страхотно с висулки, тъй като са склонни да отразяват V-образното деколте.

Орнаментация

Ако черната ви рокля има мъниста, пайети или други орнаменти, най-добре е да запазите бижутата си опростени.

 • Придържайте се към един цвят на материала, ако искате пълен блясък. Орнаментацията на роклята трябва да бъде акцент на външния ви вид.
 • Можете също да помислите за основна гривна, обеци халки или нежен пръстен. Въпреки това, опитайте се да избегнете повече от две украшения като бижута, тъй като това започва да изглежда твърде много с вашата вече блестяща LBD.

Тип на тялото

Типът на тялото е друго важно съображение, когато решавате какви бижута са подходящи за черната рокля.

 • Изберете бижута, които допълват, а не подчертават вашия тип тяло. Ако сте къдрави, можете да се разминете с по-големи, открояващи се бижута. По-специално обемно колие ще отвлече вниманието от гърдите ви, ако сте с бюст.
 • Ако имате къс врат, не го удавяйте с големи, ярки колиета. Бижутата могат да изглеждат прекалено огромни на малко тяло, затова изберете сладки, изящни обеци или чокър от естествен велур, които са по-минималистични и нежни.
 • Освен това дългите колиета изглеждат най-добре на по-високи жени, тъй като могат оптически да намалят дължината на тялото ви.

Намиране на подходящите бижута за вашата черна рокля

Страхотното нещо на LBD е тяхната гъвкавост. Можете да се забавлявате с вашите аксесоари и бижута, тъй като няма да е нужно да се притеснявате за съчетаването на конкретен цвят на роклята. Обмислете случая и комбинирайте и съчетайте различни опции, за да разберете какво работи за вашия специфичен тип тяло и личен стил – и няма да мине много време, преди да се натъкнете на перфектната комбинация.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment