Биттел ЕООД

August 24, 2015 | Автор: | Публикувано в Онлайн магазини

Биттел е водеща българска компания, утвърдила своите позиции в областта на международната търговия – внос и износ, търговия на едро и дребно и интернет търговията. Основният продуктов асортимент включва: инверторни климатици и соларни колектори, домофони, телекомуникационно оборудване, IT продукти, мебели за дома и обзавеждане за офис.

Централната база на Биттел се намира в град Пловдив и е разположена на площ от 8000 кв.м. Включва офис сграда, изложбени зали, складова база, състояща се от 3000 палетоместа, логистичен център и голям паркинг.

Централният офис на Биттел е разположен на две нива с обща площ от 700 кв. м. Обзавеждането е изцяло съобразено с тенденциите на съвременния интериорен дизайн и отговаря на най-високите критерии за стил и комфорт, защото Биттел се грижи за своите служители и контрагенти.

Компанията използва индивидуален подход към своите контрагенти. Експертите по продажби в Биттел са висококвалифицирани служители, които са готови да предложат най-рационалното решение, което в максимална степен да удовлетворява индивидуалните потребности на всеки клиент.

Компанията е устремена в своето развитие не само на българските пазари, но и на европейските. Затова визията на Биттел за постигане целите и мисията е главно насочена към обединяване и сплотяване на екипа от служители и постепенното му изграждане в едно стабилно ядро, което действа в унисон с целите и принципите на компанията. Един от качествените измерители на успеха и просперитета на компанията са изградените стабилните отношения с клиенти и партньори.