Автоключар в София: що за услуга е това

Ключар за автомобили в София Услуги

Всяка кола, дори модерните, имат поне някакви форма на отчитане присъствието на нейният собственик. Някои коли разполагат с дистанционен четец, които реагира при доближаване на колата, другите изискват физическо разпознаване чрез пренареждане чукчетата в една брава – всичко това е подвластно на механични и електронни проблеми, и точно тогава имате нужда от автоключар в София.

Кога има нужда човек от автоключар в София

Ключар за автомобили в София

Основните причини да извикате автоключар е ако изпитвате проблеми със завъртането на стартера, при счупен ключ в стартер, изгубен ключ или при проблеми с автобрава. Разбира има и случаи, в които имате проблем с имобилайзер и той не иска да разчита магнитният сигнал на вашият ключ – тогава е необходима професионална намеса.

Скъпа ли е да се викне автоключар аварийно

Аварийните услуги са малко по-скъпи от викането на автоключар в нормално работно време. Главната причина е, да се компенсира човека, които работи през нощта, за да може да ви се предостави навременна помощ дори през малките часове на деня.

Разбира се, крайната цена на подобна услуга зависи изцяло естеството на вашият проблем. Ако изисква по-специализирана намеса като изключване на имобилайзер, то тогава цената може да скочи, но за сметна на това си заслужава.

Решението на проблем с кола може да се изплати стократно в течението на 1 месец, тъй като сте върнали употребата на скъпата си придобивка на цената на една хубава вечеря в ресторант.

Експресно изкарване на автоключове

За да се направи експресна поръчка за автоключове, е необходим или негатив от ключалка, или е нужна мостра по-която да се направи този ключ. Друг е момента, в които се налага обучаването на този ключ към централното заключване на колата.

За да се зачете един автоключ от компютъра на вашият автомобил, е нужно клониране на електросигнала, които този ключ издава към приемника в колата. Това изисква специална апаратура, емулатор и софтуер, чиято употреба е строго специфична и не може да бъде направено от не-опитни индивиди.

Бързо подмяна на автоключалки

Един от най-често срещаните проблеми с автоключалките е щети поради катастрофа, вандализъм, опит за кражба или неуспешен опит за отваряне следствие счупен ключ в бравата. В подобен момент е необходимо отварянето на колата, за да се достигне зад кората на самата врата.

Там се крие и вътрешността на бравата, която се сваля след освобождаване на заключващият механизъм. Ако може бравата да се оправи на място, тогава техникът ще направи нужните промени, но ако не е възможно се налага подмяната на автобравата с нова.

По желание на клиент може да се използва оригинална, която той сам да намери на по-късен етап. Или може да се сложи налична, като с нея идват и ключове със специален електро-сигнал отговарящ на вътрешната система на колата.

Ако имате проблем с автоключове и автобрави, можете съвсем спокойно да се свържете със специалист по темата.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment