Антицелулитни апарати и стоматологично оборудване и апаратура

Антицелулитни апарати за борба с проблемните зони на целулит и натрупването му са ни нужни все повече в съвремието. Именно с помощта на тези апарати ефикасно се отърваваме от портокаловата кожа, от неприятния естетичен вид който ни дава и отново сме с обичайното си самочувствие. Когато стане въпрос за естетика, не само антицелулитните апарати са търсени, но и стоматологичното оборудване и апаратура от висок съвременен клас с лазерни характеристики. Благодарение на внедряването на лазера в стоматологията и козметичните процедури – днес красотата и добрия естетичен външен вид са постигнати с много по-голяма лекота и при това без болка и неприятни странични ефекти.

Антицелулитни апарати за борба с „портокаловата кожа“

Какво е целулита всъщност и дали той е само естетичен проблем? Много специалисти са на мнение, че образуването на концентрирана подкожна мастна тъкан, е по скоро заболяване и то сериозно, отколкото само козметична грижа по външния вид. Мастната и съединителна тъкан, които имат целулитни образования са увредени функционално. Мастната тъкан е много по-разтегната, а колагеновите подкожни участъци уплътнени и подобни на твърди образования. Целия процес се изявява във възпрепятстване циркулацията на кръв в проблемните участъци и по този начин нарушена локална обмяна на веществата. По този начин се задържат големи количества вода и вредни за организма вещества. С две думи целулита е състояние, което трябва да бъде лекувано не само поради естетически съображения, но и поради здравословни. На пазара днес съществува иновативния препарат Алидия – който представлява комплекс от вещества борещи се с целулита удачно. В него комплекса от полизахариди и аминокиселини регулира функциите на подкожната тъкан и успешно ви отървава от проблемните зони с натрупан целулит. Препарата се въвежда дълбоко под кожата, като един вид мезотерапия. Освен, чрез него проблемните зони могат да се третират и с лазерни терапии с високочестотен лазер.

Появата на целулит могат да отключат редица фактори, като заседнал начин на живот, неправилен хранителен режим, изменения в хормоналния баланс, обездвижване и прочие. Днес иновативните методи за справяне с проблема включват антицелулитни апарати, чиято основа са лазерните технологии. Благодарение на тях и действието на три нива, на самия лазер и неговия интензитет – целулита бива излекуван във времето. Дълбокото проникване на лазерните лъчи повлиява стимулацията на артериалната, лимфна и венозна системи, в проблемния участък. По този начин циркулацията на кръв е подобрена, а функциите на тъканите възстановени. В комбинация с охлаждане едновременно, лазерната терапия за премахване на целулит, с помощта на лазери Фотона – има минимални и бързо изчезващи отоци. Чрез нежни масажиращи движения портокаловата кожа е събудена за един нов живот, а вие сте готови за горещото лято и плажа.

Стоматологично оборудване и апаратура за една нова ера в денталната медицина

Днес с оглед на шеметното развитие на технологиите, старите похвати и техники за лечение в зъболекарския кабинет, ежедневно се изместват от нови и модерни методи. Сред апаратите с изключителна полезност и широк спектър на действие са денталните лазери. Благодарение на тях и специфичната им светлинна енергия съсредоточена в поток, множество дентални процедури са възможни. Те се извършват в голямата си част без упойка, без болка, за съвсем кратко време и с доказано добри резултати. Денталните лазери отдавана са навлезли сред зъболекарските услуги, но едва в наше време претърпяват шеметно развитие и масово използване. Марката Фотона е утвърден производител на подобен род многофункционални дентални лазери с висока ефективност при естетични процедури, процедури за корекции в устната кухина, отстраняване на афти, доброкачествени тумори и корекции на език. В детската дентална хирургия и практика, лазера е много по-добре приет, защото няма болка, убождане, вибрации и неприятния шум на така дразнещата зъболекарска машинка.

Процеса по зарастване на една рана, корекция или процедура по избелване на зъбите дори е значително ускорен. Околните тъкани не са наранени и охлузени, защото нямат пряк допир с медицински инструменти. Прецизността на работа с дентален лазер е в пъти по-голяма и пациента се чувства спокоен и уверен. Стоматологично оборудване и апаратура, като един високоефективен лазерен дентален апарат, днес е необходимост, а не просто модернизация – защото бързината, ефективността и качеството му на работа са много по-добри от тези на конвенционалните методи.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment