Алуминиевите ролетни щори – 3 причини да ги изберем

Голям брой семейства поставят външни ролетни щори на своите къщи или апартаменти. Те се явяват не само красиво допълнение, но и необходимо и безценно удобство. Употребяват се изключително много при защитаването на офиси или други помещения или най-общо казано, там, където е наложителна изолация и защита.

Ролетните щори придават модерен вид и допълнително защитават мястото. Не се колебайте да направите подарък на вашето жилище и така да го предпазите и изолирате.

Спестяване на енергия

Добрата изолация винаги е на първо място. Ролетните щори заедно с дограмата представляват ефикасен метод за драстично намаляване разходите за електричество. Спестяването на енергия е гарантирано, а това със сигурност ще се отрази положително на месечните сметки за ток. А кой не би желал да дава по-малко пари за сметки? Вложението си заслужава, а висококачествените продукти ще ви се отплатят с времето.

Една голяма част от моделите се продават с гаранционен срок. Много проучвания измерват загубите на топлина и правят опити да изчислят процентите спестена енергия. Установили са, че оптималното разстояние между щората и дограмата е между 10 и 15см. То ще редуцира най-ефикасно нивата на загубена енергия.

Комфортно усещане

Уютните места винаги се харесват на хората. Комфортното усещане е от значение, както за жилища, така и за офис помещения. Външните ролетни щори ще окажат положително влияние на работния процес и ще ви съдействат за ползотворен отдих. С тях с лекота ще регулирате количеството светлина и ще създавате атмосфера по ваше желание.

Ако искате спокойствие и тишина, спуснете ги максимално. Така ще се изолирате от неприятни външни шумове и ще се насладите на почивката си. С удоволствие ще вършите любими занимания – като четене, гледане на интересно предаване по телевизора или просто ще се наспите добре. Успешното изолиране на слънчевата светлина благоприятства за поддържането на температурата в стаите.

Ниво на защита

Ефикасността на ролетните щорите не се крие единствено в добрите им изолационни качества. Външните щори са още една пречка за крадците. Ако си изградите навик да ги пускате изцяло, те ще преградят и намалят вероятността от неканени гости. С тях получавате сигурност на по-високо ниво.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment