Акай Бери (Acai Berry) – ефекти за тялото и отслабване

Акай Бери (Acai Berry) е богат на желязо, съдържа витамини В1 и Е. Той е ефективен продукт, който укрепва имунната система и помага да се регенерират мускулите. Препоръчва се за болни от анемия, а също така има тонизиращ ефект.

Акай Бери (Acai Berry) е бил консумиран единствено от местните жители, но благодарение на изключителните си хранителни свойства, които довели до настоящия “бум за здраве”, се разпространил в цяла Бразилия и започнал успешно да завладява западните и европейски страни.

Какво всъщност е Акай Бери (Acai Berry)?

Акай Бери - Био продуктПлодовете на Акай Бери (Acai Berry) имат способността да понижават нивата на холестерола в кръвта, фактор който не може да не заинтересува хората, които са загрижени за състоянието на сърдечно-съдовата си система. Ако използвате Акай Бери (Acai Berry) био продукт от Biovea, като ежедневна добавка към вашата диета, то скоро ще забележите, че сте започнали да отслабвате. Акай Бери е способен да изчисти вашият организъм от токсините и да забави процеса на стареене. Кожата ви ще придобие по-млад и здрав вид. Състоянието на косата и ноктите също ще се измени. Продукта осигурява невероятна енергия, като укрепва жизнеността. Акай Бери (Acai Berry) подобрява съня, увеличава концентрацията на паметта, забавя преждевременното стареене на мозъка. Спомага за изчезването на болки в ставите, наричат я “Виаграта на Амазонка”, защото подобрява сексуалното здраве и при двата пола. Акай Бери (Acai Berry) почиства и детоксикира организма. Подобрява храносмилането, обмяната на веществата, зрението, поддържа здрава ретината. За сметка на богатия състав на аминокиселини, подобрява изграждане на мускулите, което е особено важно при висока физическа активност, както и след дълго боледуване.

Какво да ядем, за да отслабнем? Отговорът е Акай Бери (Acai Berry)!

Парадоксален въпрос, който измъчва всички съвременни хора, особено на жени и момичета. Как да запазите фигурата, без да полудеете от стреса и да не умрете от глад? Отговорът е – Акай Бери (Acai Berry)! Ако сутринта изядете една чаша (купа), Вие ще бъдете пълни с енергия през целия ден! Вашият организъм нормално ще може да функционира, мозъкът ще се захрани и ще работи чудесно през целия ден, независимо от ежедневните ви натоварвания. В този случай, не преяждате, не страдате от чувство на тежест в стомаха – вие сте в добра форма и пълни с енергия!

Акай Бери при употреба в ежедневието

При смесването в купа на плодове от Акай Бери с био продукти за отслабване, се получава 100% натурално пълноценна храна за спортисти и хора водещи активен начин на живот. От Акай Бери (Acai Berry) в чаша или в коктейл вие ще получите пълен набор от хранителни вещества за организма. В Бразилия, Акай Бери е натрупала много популярност. Това се дължи на професионалните спортисти – бойци по джиу-джицу. Високо ценен е превъзходният ефект на Акай плодовете – Не си гладен, пълен си със сила и енергия, чувстваш се спокоен. Кръгът от почитателите на Акай Бери се е разширил. Постепенно Акай Бери (Acai Berry) спечели доверието на всички спортни клубове и барове на Рио де Жанейро и Сао Пауло, а след това всички от Бразилия, САЩ, Русия и Австралия. Днес, Акай Бери плодове могат да бъдат закупени в много европейски страни, включително и в България!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment