Агресия. Скандали. Как да ги избегнем?

Дом и семейство

Понякога, при липса на сексуално желание, може да се стигне до скандали. Липсата на желание за полов контакт може да доведе до сериозни проблеми при мъжа, затова, ако сте дама, която чете този текст, то Ви умоляваме, да бъдете по-щедри, по дащни, и да дарявате партньорът си със страст и любов.

Срещали ли сте семейна двойка, която няма конфликти и кавги?

Почти няма такава двойка, при която всичко да е в хармония.

Първо, ти си жена, той е мъж. Вие сте различни от самото начало, по природа. Оттук и трудността на разбирането.

На второ място, бихте могли да израствате различни условия, като същевременно трупате различен жизнен опит, развивайки отношение към житейските ценности, различни от това на вашия партньор.

Трето, имате различни индивидуални програми. Мислите ли, че тигър може да живее щастливо с  мечка, или пингвин със змия?

Четвърто, някои жени са обсебени от желанието да „преправят“ съпрузите си в съответствие със своите стандарти.

Причините са много и си струва да се справите с тях. Можете да опитате да разрешите конфликтната ситуация. Но нервите и агресията няма да ви позволят да се концентрирате и да вземете правилното решение. Преди всичко трябва да се успокоите. Предлагаме нашата рецепта за справяне с подобни проблеми.

Спорт. Опитайте се да  усетите  динамиката в тялото и силата в мускулите.

Можете да получите много удоволствие от физическото тяло, като не говорим само за секс, а за навици и раздвижване, спорт  с приятна компания.

Навикът на движение трябваше да се развием сами, тъй като обществото ни склонява към пасивно състояние и седене на едно място: на работното място, у дома пред компютъра, в транспорта, в колата.

Можете да правите всичко: джогинг сутрин, ходене на фитнес, ориенталски танци, ски, плуване, дихателни упражнения.

Получавайте от тялото си всички онези положителни емоции, които то може да ви даде сега – това е огромен принос за това, което се нарича ЩАСТИЕ.

Събуденото ви физическо тяло ще ви помогне да подредите нервите си и да разгледате трезво ситуацията. Ще можете да идентифицирате проблемите си и да очертаете начини за тяхното решаване.

Нещо повече, ако сте активни физически, ще дойде и по-голямото желание за любов.

  1.  
Директория за статии Blogomania.org
Add a comment