Agoda.com със специални оферти за шикозни хотели за Парижката седмица на модата

Модата е присъствала и винаги ще присъства в ежедневието на хората. Тя е понятие, което се променя бързо и динамично, но винаги се уповава на миналото чрез неговото обновяване през погледа на нови стилове, текстили, цветове и аксесоари. Парижката седмица на модата е събитие, което чертае стандартите за предстоящите сезони. От бутиците в Милано и Ню Йорк до уличните сергии в Банкок и Пекин, те могат да бъдат забелязани в стоките на всеки подвластен на модата търговец по света. И наистина, по време на това събитие творенията наложени от марките, моделите и дизайнерите стават истинско доказателство за безграничното им творческото въображение.

За феновете на модата или за тези подвласни на нея, Париж е дестинация, която трябва задължително да бъде посетена по време на това събитие. Фотографи и медии се стремят не само да уловят световноизвестните знаменитости, дизайнери и модели, но също от първа ръка да зърнат и проследят последните творения на модните къщи.

Тазгодишният моден парад отваря врати с ревю на мъжки колекции, което ще  се проведе от 16 до 20 януари 2013 г. и ще  представи  най-новите тенденции за сезон есен-зима на следващата година. Към големите дизайнери като Пол Смит, Джон Галиано и Луи Вюитон, ще се присъединят и по-неизвестни имена като Йоджи Ямамото, Бил Торнейд и Хенрик Вибсков– последният, от които е представител на „Новото северно течение“ в модата, също утвърден художник, филмов режисьор и музикант.

Денят след закриване на ревюто за мъжка мода, ще даде началото на прочутото „От Кутюр“ шоу на 21 януари, което ще продължи до 24 януари, очертаващо  тенденциите за сезон пролет-лято 2013. Освен представяне на големи имена като Валентино, Кристиан Диор и Джорджо Армани, ще се даде възможност за изява на млади модни къщи като италианската Джамбатиста Вали, бразилската Ателиер Густаволинш и ливанската Зухаир Мухад.

За съжаление, по-важните събития са недостъпни за широката публика, но това не е причина за тъга. Ако Париж присъства в плановете за екскурзия по време на Парижката седмица на модата, то несъмнено нейният дух ще бъде усетен във всяко негово кътче, било то Шанз-Елизе, района на Лувъра, Тюйлери или собствения свят на търговския център Галериите, които ще задоволят душевно любителите на модата.

По време на Седмицата на модата, Париж повече от всякога ще се пренасели. Затова било разумно предварително да се запази хотел. Именно затова, Agoda.com  (който е достъпен и на български език agoda.bg) със своите актуални оферти би желал да бъде полезен в резервирането на подходяща стая онлайн.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment