8-ми Март с ИВОНА БГ

Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения от жените.

Започнал само като политическо събитие на социалистите, празникът постепенно става част от културата на много страни. В някои от тях денят губи политическата си окраска и става просто повод за мъжете да изразят своята симпатия и внимание към жените около тях. ИВОНА БГ Ви предлага да го направите с елегантните продукти които предлагаме. Едни от тях са кожените гривни със металните елементи от медицинска стомана http://www.ivona-bg.com/category/37/elegantni.html .1

В страни като България и Португалия е обичайно, вечерта на 8 март, жените да празнуват в женски партита или вечери, което не пречи да си получат преди това подаръците от мъжете които ги уважават и обичат. ИВОНА БГ разполага с различни бижута, колиета, елегантни дамски гривни и обици!

В Босна и Херцеговина, Бразилия, Хърватия, Унгария, Република Македония, Черна гора, Полша, Румъния, България, Словения и Сърбия продължава обичаят мъжете да подаряват цветя или бижута на жените си. Жените понякога получават подаръци от техните работодатели. В училище децата често подаряват подаръци на учителките си.

ИВОНА БГ (www.ivona-bg.com)  пожелава на всички дами весел и незабравим празник!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment