5 умни идеи за кухнята

Имате малка кухня и се чудите как да оползотворите пространството, което имате?

Знаете ли, че можете да използвате няколко хитринки, с които да си спестите място и да улесните домакинските си задължения?

Предлагаме ви 5 умни идеи, които са колкото и нестандартни, толкова и ефективни:

  1. Вертикална етажерка за повече място – вертикалните етажерки са перфектен аксесоар за всяка стая – придават винтидж полъх и са доста практични. Разгледайте антикварните магазини и анмерете етажерката, която ще подхожда на стила на кухнята и декоративната  мазилка в стаята.
  2. Ратаново кошче – ратановото кошче всъщност е идеално за складиране на дъски за рязане, освен това е в типичен провинциален стил.
  3. Офис консумативи – има типични офис консумативи, които биха свършили чудесна работа в кухнята. Например, офис органайзерите са перфектни за малките кухненски приспособления.
  4. Закачени въртящи се столчета – една доста оригинална и практична идея. Разбира се, трябва да внимавате да не повредите декоративните мазилки и да прецените дали имате подходящата плоскост, върху която да закрепите столовете за плота.
  5. Издърпваща се дъска за рязане – една страхотна алтернатива, която спестява място и е много удобна. Ако я проектирате с отвор точно над кошчето за боклук ще ви бъде наистина перфектен помощник.
  6. Ако имате нужда от още вдъхновения за дома, ние от Novacolor  сме насреща, за да обновим целия ви интериор и да превърнем къщата в дом.

 

Декоративни мазилки и удобства

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Декоративни мазилки в кухня

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Декоративните мазилки в кухнята

 

 

 

 

 

 

Декоративни мазилки

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment