5 прости идеи да направите спалнята си по-скъпа!

Направи го със стил!
Какво е спалня, ако не е частно убежище, където обикновено се случват най-интимните и релаксиращи моменти от живота ви? Спането, четенето на книги или прегръщането са само част от много приятните занимания, които това специално място осигурява. Като такава, тя изисква специално внимание при декорирането. Някои казват, че парите не могат да купят щастие, но е по-добре да плачат в Ламборджини. Искаме да ви представим 5 идеи за декор, за да направите спалнята си луксозна и ексклузивна, и не е нужно да сте разточителни, за да се случи това! Прочетете и направете вашите спални пространства да се чувстват наистина великолепни.

Спалня

Как да превърнем обикновена бяла спалня с мебели в пространство с характер? Можете да направите трик, като просто оцветите тавана с латекс. Една от най-големите тенденции тази година насърчава експериментите. Цветен, графичен, панелен или черен – дори най-лудите решения на тавана няма визуално да претоварят интериора.

СпалняСпалня - ярък таван

Все още предпочитате по-неутрални пространства? Модерни, но балансирани нюанси също ще имат значение, когато се поставят над главата ви. Боядисаният таван добавя дълбочина към дизайна и изцяло ново измерение на елегантността.

Спалня - дървен таван

Ориенталният килим в спалнята представлява класа сам по себе си. Бели стени и просто легло са достатъчни, килимът ще направи останалото с гарантиран ефект. Когато влизаме в стаята, нашият поглед първо пада на пода. Килим с площ със смел цвят или интригуващ модел ще привлече вниманието и веднага ще каже „лукс“.

Спалня

Всъщност, понякога, колкото по-лесно е пространството около изискания килим, толкова по-добре. Особено в случая с антични ориенталски килими, като персийски или турски. Оцветяването и дизайнът са едно, текстурата е друга. Освен визуални, килимите също осигуряват много тактилно удоволствие.

За да ви накарат да изглеждате по-съгласувани и преднамерени, опитайте някакво повторение. Как точно? Добавете няколко детайла в стаята в същия цвят като цвета на стената, за начало. Това е умен метод, който ще позволи на спалнята ви да придобие декорация за нула време.
Картина със зелени елементи ще изглежда още по-добре, когато на леглото наоколо има зелени възглавници. Можете да направите същото и с фигури. Ако всичко се усеща твърде квадратно, повторете няколко кръгови образа в пространството, за да стане по-динамично.

Всеки интериор с красиви растения веднага придобива луксозен характер. В крайна сметка творенията на природата са квинтесенцията на съвършенството и възвишеността. Нищо, което излиза от човешките ръце, не може да се сравни с абсолютния гений на нашата Майка Земя.


Тук си струва да се отбележат както визуалните, така и практическите аспекти. Каучуковото дърво или растителният нефрит, ще освежат въздуха и ще повлияят положително на съня ви. Шик с предимства – сърцевината на вечния дизайн за вашата спалня..

Особено когато имат вградени нощни шкафчета. Всички фенове на DIY могат дори да се опитат да го проектират и изпълнят сами. По-лесно е, отколкото си мислите и празната леглова стена няма да бъде ваша грижа.


Ние, от Лерос ЕООД можем да ви помогнем да намерите правилното решение. Разполагаме с голям шоурум в Стара Загора плюс онлайн каталози и допълнителна информация.

Защото вие заслужавате най-доброто, а ние можем да ви го осигурим.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment