5 неща, без които не може пътната чанта

Тръгвате на път, на почивка или пикник, а в пътната чанта трябва да поместите всичко от първа необходимост. Не се притеснявайте. Достатъчно е само да следвате няколко стъпки и всичко в багажа ви ще е на лице и под контрол.

Независимо, дали ще пътувате в командировка или на почивка, в компактния багаж трябва да имате всичко необходимо, при това, без да е в излишък. От какво да се откажете и какво да вземете с вас на всяка цена. Това е въпросът пред, който всяка дама се изправя, щом стане въпрос за пътуване. Предлагаме ви, заедно да научим, както и как да носите ценности по време на пътуване.

Има неща, от които може да се лишим, но съществуват и такива без, които не може.

Ето, какво трябва да съдържа пътната чанта:

  1. Компактност и удобства – чантата не бива да е прекалено голяма, нито твърде малка. Изберете среден размер, в които всичко да е на мястото си и лесно да бъде откривано. Прекалено голямата чанта помества много неща, но в нея цари безобразен хаос. Ако не искате да търсите нещо с часове спрете се на модели с по-плътни стени или по=малки размери.
  2. Основна грижа – през лятото продукт номер едно, без които не може нито една дамска чанта е кремът за лице и тяло със слънчева защита. В основната грижа не забравяйте него плюс всички онези гелове и лосиони, без които не може да почистите кожата си. Ако имате чувствителна покривка на тялото, то от изключително значение е вашата козметика и серия да са на лице. За почистване ползвайте мек скраб, щадящи маски и хидратиращи продукти. Те непременно трябва да са в пътната козметична чанта. Вмъкнете и спрей с термална вода. Вземете и продукти за косата те ще се погрижат за нея по всяко време, предпазвайки от вредните лъчи на слънцето.
  3. Перфектен грим – компактната палитра за грим е най-удачен избор, когато сте на път. Червило, пудра и всичко да е в UV защити.
  4. Добра хигиена – тук се отнася пастата за зъби, четката за зъби, тампони, ежедневни и нормални дамски превръзки, крем за крака, дезодорант. Предвидете малки опаковки на козметичните продукти, както и пластмасови флакони, а не стъклени, които тежат тройно.
  5. Весела ваканция – никога не е излишна малката аптечка с всичко от първа необходимост. В нея вмъкнете обезболяващи, витамини, минерали, нещо против гадене и нещо срещу главобол. Не забравяйте и хапче срещу диария, както и алергени, за извънредни ухапвания и ситуации.
Директория за статии Blogomania.org
Add a comment