4 съвета за оцеляване след преместване на офис по празниците

Лайфстайл

Докато празничният сезон е предназначен да носи усещане за топлина и празнично настроение, всички знаем, че той е и източник на стрес. След това смесете офис преместване и коктейлът за стрес е неизбежен. Ето 4 съвета за оцеляване след преместване на офис по време на празниците.

Стресът е навсякъде. Според скорошно проучване на Cigna , 84% от населението на света е стресирано. Представете си това, а?

Съвет за оцеляване №1: Планирайте, планирайте, планирайте

Преместването може да създаде негативни емоции. Тези емоции могат да направят процеса на преместване меко казано предизвикателен. Ранното разпознаване на този потенциален проблем ще ви даде възможност да бъдете проактивни, намалявайки стреса и гарантирайки успешно преместване.

Планирането на преместване на офис е многоетапен процес, който изисква внимателно планиране и няколко подготвителни стъпки. Най-добре е да разпределите натоварването и да възложите конкретни задачи на различни служители.

Ваканционният сезон е много натоварено време за търговските хамали. Първо проверете дали вашите хамали за офисното местене са свободни за датата на преместване или позволете гъвкавост в датата на преместване, за да се съобразите с натоварения му график.

Много хора отиват на почивка по време на ваканционния сезон, така че планирайте отрано, за да включите опаковането. Планирайте доставката на подвижните кашони и куфари (или кутии) 2-3 седмици преди преместването. Това ще позволи на вашите служители да опаковат вещите си по-рано, преди да отидат на почивка. Можете да позволите на вашите служители да работят от разстояние, докато офисът се премества.

Съвет за оцеляване №2: Общувайте ежедневно

Стартирането на процеса рано и поддържането на честа открита комуникация е от ключово значение. Малко хора обичат промените, така че използвайки ясен и прост език, уведомете служителите си за предстоящото преместване веднага щом детайлите бъдат финализирани. По този начин вашият персонал ще има достатъчно време да обмисли възможностите си и да подготви пътуванетто.

Освен това ще ви даде възможност да се приспособите към тревогите на служителите. Това показва, че слушате и искате да удовлетворите разумните искания, като същевременно останете твърди по точки, които не могат да бъдат коригирани. Това ще изгради доверие и ще насърчи по-успешен резултат.

Съвет за оцеляване №3: Дишайте

По-лесно да се каже, отколкото да се направи, нали! Направете крачка назад и отделете малко време за себе си. Направете дихателна медитация или още по-добре тичайте. Бягането може да контролира стреса и да повиши способността на тялото да се справя с психическото напрежение. Упражнението, под каквато и форма да го приемате, създава хормони ендорфини, които ви карат да се чувствате по-добре и по-щастливи. Когато се чувствате по-щастливи, стресът може да бъде контролиран.

Съвет за оцеляване №4: Не местете това, което не ви трябва

Най-евтиният ход е този, който не правите. Отделете това време за прочистване. Изхвърлете предметите, които не използвате, и съхранявайте тези, които ще ви трябват в бъдеще. Проучванията показват, че 40% от нарушенията на синхрона са причинени от неправилно изхвърляне на хартия (особено по време на преместване). Тези нарушения могат да причинят сериозни правни и финансови проблеми.

Преди да се преместите, помислете за безопасно и сигурно почистване и шредиране на нежелани записи. Попитайте също вашия партньор за преместване и съхранение относно рециклирането, архивирането и цифровото съхранение.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment