3 признака, че е време да смените своя букмейкър

Футболни мачове Развлечения

Професионалните букмейкъри са в основата на регулираните хазартни игри и залози. Те са връзката между хората, които залагат и спортните събития, върху които се залага.

Това прави тяхната професионална етика изключително важна за доверието, което залагащите ще имат към тях и тяхната практика.Днес ще разгледаме 3 важни признака, които да ви покажат, че е време да смените сегашния си букмейкър с нов, експерт в бранша с онлайн залагания.

1. Не ви предлагат бързо теглене на средства

Залагаме, за да печелим пари и ако един букмейкър не ви дава достъп до вашата печалба или депозит, то това е признак, че те не са толкова коректни, колкото трябва да бъдат.

Футболни мачове

Добре е преди да направите профил, в който и да е сайт за спортни залози, да проверите тяхната политика за теглене и влагане на средства в един профил.

Там те са задължени от закона да опишат коректно информацията за забавяния и политики за теглене. Ако тези условия не ви устройват, или ви се струват прекалено неблагоприятни за вас и вашия начин за изкарване на пари, тогава е по-добре да изберете друг букмейкър.

2. Имат лошо обслужване на клиенти, освен ако не сте VIP

Начинът, по който един букмейкър се отнася към своите клиенти, особено ако са с базов профил, е признак за цялостното им отношение към техните посетители.

След като играете на една платформа за спортни залози и инвестирате средства в своя профил, би било удачно да получавате коректно отношение, бърз отговор на въпрос и още по-бърза реакция при проблеми с тегленето на средства.

Масово букмейкърите на 21-ви век са вече онлайн, което означава, че до известна степен сте зависи от професионалната изработка на сайта им. Ако техният сайт често претърпява сривове, или е пълен с бъгове, то е по-добре да изберете друга платформа.

3. Бонусите им са с условия, които редовно не ви устройват

Бонусите при финансово зареждане на акаунта или при залагане на мачове с висок коефициент са вече често срещана практика сред онлайн букмейкърите. Те са един начин да се привлече по-голяма част от аудиторията, а вторичната цел е да се увеличи размерът на изиграните средства в дадена среща.

На практика това са безплатни пари, които ви се дават, за да можете да залагате повече и да печелите повече. Но често тези средства, от безвъзмездни, се превръщат в клопка за хората без опит, тъй като реално не могат да се теглят, ако не са изиграни конкретен брой пари.

Това е напълно разбираема тактика от страна на един букмейкър, тъй като това предотвратява изтичане на средства от тяхната платформа. За съжаление, от тактика за защита на личния интерес на компанията, много букмейкъри превръщат бонусите в клопка за техните играчи, която не им позволява да теглят пари.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment