Как да опаковате детската стая на вашето бебе за преместване?

Винаги, когато дойде време за преместване на домакинството , опаковането на нещата на бебето може да бъде голямо начинание с много стъпки. От разчистването до разглобяването на мебелите, всяка стъпка е от съществено значение. По-долу са описани някои съвети, които трябва да направите, за да осъществите опаковането в детската стая на вашето бебе по-лесно. Когато ще го правите сами, без ползването на евтини хамали София

  1. Разчистете

Разчистването е от съществено значение за всяко преместване, но е жизненоважно в детската стая. Бебетата израстват толкова бързо, своите дрешки и играчки. Така че защо да носите нещо, от което вече не се нуждаете? Прегледайте дрехите и играчките на вашето бебе. Подарете, дарете или продайте всичко, което вече не става за вашето  пораснало мъниче. Както и всички дрънкулки, които са повредени или вече не представляват интерес за вашата рожба. Имайте предвид, че ако планирате да имате повече деца, запазете предмети, които все още са полезни. След това опаковайте и етикетирайте ясно тези кутии, за да можете да ги съхранявате в новия си дом, вместо да ги поставяте в новата стая на вашето мъниче.

  • Съберете дребните  неща

Съберете всичко, което трябва да преместите . Това включва кутии, опаковъчно тиксо, ножици, фолио с балончета, подложки за мебели и инструменти, които ще ви трябват, за да разглобите мебелите на бебето.

Опаковайте играчки, като оставите няколко

Опаковайте повечето от играчките на вашето дете, като оставите някои от любимите му за игра преди преместването. Когато избирате играчки, които да пропуснете, изберете такива, с които детето ви обича да играе най-често. Подберете различни видове, като меки и твърди , така че детето ви да има занимавка за всички поводи.

  • Оставете това, от което се нуждаете, достъпно

Отделете дрехите, които бебето ви не носи сега (твърде големи, неподходящи за сезона) от тези, които носи сега. Опаковайте мини дрешките , които бебето ви не носи в момента, в отделна кутия и я надпишете. Използвайте нови кашони в добро състояние – избягвайте повторното използване на кутии за бебешки артикули. За да не изцапате играчките или дрехите на вашият бебок. Поставете бельото, което в момента става за вашето бебе, в чиста чанта. Опаковайте втора чанта с други предмети, от които вашето дете ще се нуждае, като памперси, кърпички, крем за обриви от пелени, и други неща, които използвате в ежедневието на детето си. Оставете всички спортни чанти достъпни, така че да ги имате, когато ви потрябват.

  • Използвайте малки кашони за книги

Книгите могат да станат тежки, дори да бъдат малко повече на брой в един кашон. Големите кутии, пълни с книги, ще бъдат тромави. Използвайте малки кутии, с малко на брой книжен материал. За да опаковате книги, за да контролирате теглото и да направите местенето на книжата по-лесно осъществимо.

  • Опаковайте правилно килимите

Почистете с прахосмукачка килима на детето. След това обърнете килима така, че дъното му да е обърнато нагоре. От късата страна навийте килима, така че влакната да са отвън, а подложката да е отвътре. Използвайте пластмасова обвивка, за да увиете килима и да го държите навит. По този начин да се запази чист.

Разглобете мебелите

Разглобете мебелите от детската стая, ако фирмата за преместване няма да се справи с тази задача. Или може да нямат монтажник в екипа си. Запишете на видео как демонтирате мебелите, за да можете да гледате процеса по-късно. Това ще улесни монтажа му по-късно. След това увийте мебелите в мебелни подложки. Затвърдете процеса накрая с опаковъчен материал.

Улеснете действията с фирма за преместване

Изнасянето е по-лесно, когато работите с професионална фирма за преместване от София. Наемете опитни хора, за да опаковат вашата детска стая, да преместят вашите кутии и да разтоварят камиона. Свържете се с нас днес, за да получите оферта за предстоящото ви изнасяне.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment