12 причини да изберете стенните климатици Midea Blanc

Стенни инверторни климатици Midea Blanc
Кой е подходящият за Вас климатик? Какви критерии използвате, когато го избирате? Кое е най-важно за Вас – да бъде икономичен, т.е. с висок енергиен клас и ниска консумация на електроенергия, или да има допълнителни функции като пречистване на въздуха от болестотворни организми и самодиагностика? Истината е, че изборът на климатик е трудна задача, за която трябва да се отдели много време и към която трябва да се отнесете отговорно. На пазара вече има наистина огромно разнообразие от марки и модели и за обикновения потребител става все по-трудно да се ориентира в това разнообразие и да направи правилен избор. И тук се появяваме ние, за да Ви посочим кои са плюсовете и минусите (предимствата и недостатъците) на всеки модел и марка климатици и съответно да Ви помогнем да направите информиран избор.

Днес ще Ви представим най-новата серия стенни климатици на Мидеа – серията Blanc – и ще Ви посочим поне 12 причини да пожелаете да си закупите един от тях. Но преди това ще Ви дадем малко техническа информация за климатиците от серията. Стенните климатици Midea Blanc се монтират на стената (в близост до тавана) и са подходящи за климатизация на помещения с квадратура от 15 до 55 кв. м., като на най-голямо търсене на пазара се радва инверторният стенен климатик Midea Blanc MSMABU-12HRDN1, който е предназначен за помещения с квадратура до 25 кв. м.

Причина №1: iECO технологията на Midea

iECO технологията на Мидеа позволява на инверторните климатици Midea Blanc да консумират с до 60% по-малко електроенергия в сравнение с климатиците с конвенционална технология, когато са активирани в режим на охлаждане. И като сме заговорили за по-ниска консумация на ток, сме длъжни да споменем, че климатиците Midea Blanc консумират забележително малко електроенергия, когато са в режим на готовност – 1W срещу цели 5W при конвенционалните климатици.

Причина №2: Филтърът за пречистване на въздуха от прахови частици

Стенните климатици Midea Blanc притежават филтър за прах, който улавя фините частици прах във въздуха и така предпазва дихателната Ви система от тези неприятни дразнители.

Причина №3: Фотокаталитичният филтър на климатиците Midea Blanc

Фотокаталитичният филтър на стенните климатици Midea Blanc допълва ефекта на праховия филтър, като неутрализира всички алергени и болестотворни организми във въздуха. Такива са полените, акарите, амонякът, формалдехидите и т.н.

Причина №4: Мощният йонизатор

Йонизаторът на стенните климатици Midea Blanc работи в синергия с двата филтъра, генерирайки милиони отрицателно заредени йони, които унищожават вирусите, бактериите и миризмите във въздуха, за да можете да се наслаждавате на кристално чист въздух в дома Ви всеки ден.

Причина №5: Самопочистващата функция на климатиците Midea Blanc

Самопочистващата функция на стенните климатици Midea Blanc не допуска формиране на бактерии и мухъл във вътрешното тяло на климатика, като така удължава експлоатационния живот на климатика.

Причина №6: Follow Me технологията на Мидеа

Follow Me технологията на климатиците Midea Blanc е изключително ценна и полезна. Всички знаем, че температурата на въздуха в близост до пода и в близост до тавана на помещението не е една и съща. За да се справят със този проблем, разработчиците на Мидеа са вградили в дистанционното управление на климатика температурен сензор, който измерва температурата на въздуха около дистанционното управление. След това тази информация се изпраща до процесора на климатика, който от своя страна регулира работата на системата така, че да осигури равномерно охлаждане/отопление във всяка точка от помещението.

Стенни инверторни климатици Midea Blanc

Причина №7: Flash Cool и Super Cool функциите

Тези две функции са мечтата на всеки, който мрази летните жеги. Благодарение на Flash Cool функцията стенните климатиците Midea Blanc ще Ви осигурят светкавично охлаждане, създавайки мощен студен въздушен поток буквално за секунди, докато Super Cool функцията ще накара вентилатора на климатика да работи на максимална скорост в режим на охлаждане, докато температурата в помещението спадне до 17 градуса.

Причина №8: Функцията Sweet Dreams

Разработчиците и научните екипи на Мидеа са създали специална температурна крива, която климатикът да следва нощно време, за да Ви осигури максимален комфорт, докато Вие се наслаждавате на спокоен и дълбок сън.

Причина №9: Функцията „Топъл старт“

Когато се стартират в режим на отопление, повечето климатици първоначално започват да издухват студен въздух, който постепенно се затопля. При климатиците Midea Blanc това е невъзможно именно благодарение на функцията „Топъл старт“.

Причина №10: Способността на климатиците Midea Blanc да се „самодиагностицират“

Функция Self-diagnosis and Auto-protection на климатиците от серия Blanc е изключително полезна. Тя позволява на климатика да следи и проверява системата си за неизправности и аварии и мигновено да преустанови работа, ако бъде открита такава, за да се предпази от по-сериозни щети и повреди, които евентуално би причинила по-нататъшната му работа.

Причина №11: Функцията за засичане на изтичане на фреон

Ако климатикът засече изтичане на хладилен агент, той мигновено да преустанови работа, за да предпази компресора си от сериозните щети, които може да му причини изтичането на фреон.

Причина №12: Нереално красивият дизайн на климатика

Повечето хора не отдават почти никакво значение на дизайна на климатика. За тях външният вид на климатика е последният фактор, който ще вземат предвид при избора на климатик (ако изобщо го използват като критерии за подбор). Истината обаче е, че климатикът, който ще изберете, ще стане част от интериора на дома Ви и ще допринесе за по-добрия или за по-лошия му вид.

В случая стенните климатиците Midea Blanc определено ще допринесат за по-добрия изглед на дома Ви. Дизайнът на страничните панели на вътрешното тяло на климатика е вдъхновен от извивките на океанските вълни, а предният панел идва с вграден дискретен и изключително стилен прозрачен дисплей, който е абсолютно невидим, когато климатикът е изключен.

Ами това е. Стига Ви толкова. Поздравления на всички, които стигнаха до края на статията. Очаквайте скоро следващата ни публикация.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment