Рекламата, която пести средства?

Светещи рекламни табели със светодиоди SamsungИкономия на ток със светодиодна табела

Светодиодите са икономичен начин за осветление на рекламни светещи табели.  За връх на енергоспестяващите технологии може да се определи LED осветлението. Светещи табели, осветени със светодиоди,  до 10 пъти по-ефективни откъм спестено електричество от познатите луминисцентни лампи. Samsung Led диодите напълно оправдават всички очаквания за нисък разход на ток.

Тази проста сметка доказва написанато по-горе:

Светеща табела с размери 1 на 5 метра, осветена с луминисцентни лампи, изразходва около 1000W електроенергия. По-икономичната й алтернатива със светодиоди, която има същите размери, консумира само скромните 120W. Реализираният разход на ток на табелата със светодиоди е 8 пъти по-малък, което при постоянно растящите цени на тока ярко рефлектира върху сметките. За 1 година, при средна експлоатация на табелата 8 часа, с първата табела сметката за ток е 585 лв. Вариантът със диодите на Samsung изразходва ток за 70 лв. Разликата е голяма, нали?

 

Инвестиция, която се възвръща на 100%

Светещи табели със светодиоди Samsung LED - икономия на ток

Изработката на светеща табела с луминисцентни лампи струва около 1300 лв., а икономичният вариант е само 500 лв. по-скъп. Първоначалната разлика в инвестицията за външна реклама със светеща табела със светодиоди се възвръща само за една година. Диодната табела е с 4 години пълна гаранция – една, за да се възвърне разликата, а през останалите 3 години ще Ви спести сума, която напълно да покрие вложената сума. Поне още 3 години няма да има проблеми с осветлението на табелата, тъй като светодиодите са много трайни.

Дълъг живот без никакви проблеми

Не се налага никаква поддръжка за светещи табели с LED осветление, понеже светодиодите са с дълъг живот без проблеми. LED технологията на Samsung поне 7-8 години ще работи безотказно. Спонтанните пожари няма как да се случат, тъй като светодиодите са най-безопасната технология. Те работят във верига с напрежение 12V.

Качествено осветление без конкуренция

Рекламата с табели със светодиоди е много ярка, като успешно се конкурира с луминисцентната. Обаче по отношение на икономия на ток и продължителност на светене без повреди няма конкуренти. Понеже много от предлаганите на пазара диоди са китайско производство и нямат качеството, каквото оригиналните корейски елементи на Samsung дават, клиентите подхождат с недоверие. Качеството е гарантирано със светодиодите на Samsung LED.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment