Огледален свят – сюжет на сериала

огледален святСериалът “Огледален свят” е част от най-успешните турски сериали. В него играе страхотен състав от професионалисти.
Сценарият на “Огледален свят” пресъздава драмата на млада дама, която живее на границата между мизерията и богатия свят. Тя е дъщеря на портиер и чистачка, стремящи се да осигурят по-добър живот за дъщеря си. Фериа е борбено и разумно момиче, не отказващо се пред несгодите на живота. Близките й знаят колко упорита е дъщеря им и се отказват от всичко за щастието й. Героинята от Филмовият сериал “Огледален свят” е различна от другите глезени девойки. Тя е скромна, с голямо сърце и допринася, за нуждите на родителите си.
Когато Фериа успява да постигне една своя мечта като продължава да следва в университета, където се е надявала да я приемат, тя е изправена пред изкушенията на охолния живот. В университета тя се преструва на богата, за да не я приемат различно другите заможни състуденти и така започва да се движи на ръба между парите и нищетата.
Там Фериа се запознава с богатото момче на име Емир, което е привлечен от нея. Всичко се променя още повече, когато модерния автомобил на Емир дава дефект, а монтьора който го поправя е брата на Фериа. Той взема да се повози с автомобила и се блъска. Така цялото семейство на Фериа е длъжно да заплати щетите, което е пагубно за тях.
Ще успее ли скромната дъщеря и семейството й да излезе от непосилното положение, в което се намират и как ще се развие любовта между нея и Емир ще видим от епизодите на Огледален свят.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment