Астрология и хороскопи

Напоследък стана доста модерно да се говори за хороскопи. Всеки ден телевизии, радиа, преса и интернет ни заливат със така обичяните от нас зодии.

Астрологията доста се популяризира в последните няколко години и хората вече различават тази дума от обикновените врачки. Много важно е да знаем, че така наречените гадателки, врачки и тем подобни нямат нищо общо с рожденната дата на даден човек и оформянето на неговия хороскоп.

Всчики абсурди които гледаме по телевизията на тема гадателство са чиста измислица и това е явно за всички освем за най-наивните.

Хороскопите обаче са нещо съвсем различно. Изговянето на даден хороскоп според конкретна рожденна дата, не е точна наука, но много хора могат да се съгласят с мен, че истината е някъде посредата.

Доста хора се окланят на хороскопите в бизнес средите. Интересни статии които ни насочват към  парите и зодиакалните знаци, други ни водят по пътя към любовта и така нататък.

Няма как да отречем, че много от представителките на нежния пол вземат все по-важни решения в живота си, окланяйки се на това какво пише в тяхния хороскоп. Следат с изключителен интерес любовните хороскопи и съвместимостите между зодиите. Често търсят партньор който изрично попада в даденото описание според тяхната зодия.

Изводът е ясен. Хороскопите са станали неразделна част от нашия живот .

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment