Как да изберем най-подходящите дамски дрехи онлайн?

Мода

През последните години можем да закупим дрехи изключително лесно едва с няколко клика. Това от друга страна крие различни рискове – да не успеем да изберем подходящия размер, снимките да са обработени с фотошоп и да не са реалистични, да не можем да върнем продукта и да получим обратно парите си, да се наложи да чакаме 2-3 седмици, защото дрехите са тип дропшипинг и не са налични на територията на България. В тази публикация ще разгледаме как да избегнем всички тези рискове.

На първо място трябва да се ориентираме кой стои от обратната страна – дали е човек, който си е направил страничка във фейсбук и оттам продава дрехи. В този случай може да ни блокира, да прекрати всякакъв тип комуникация при възникване на проблем, свързан с рекламация и връщане на продукт. 

В специализирани онлайн магазини за продажба на дрехи също може да има подводни камъни, свързани предимно със срока на доставка, затова е важно да прочетем внимателно условията и цената.

Когато онлайн магазинът принадлежи на български производител на дрехи като Ефреа срокът на доставка е в рамките на 1-2 работни дни, като имате опция за преглед и тест. Друго предимство е, че всяка поръчка над 60 лв. е с безплатна доставка, а връщането на продукт, замяната с друг размер и рекламацията са бързи и лесни.

Що се отнася до материите и цветовете, в онлайн магазин Efrea имате възможност да разгледате хиляди снимки на клиенти, известни още и като Ефреа стил , които са много полезни, защото дават идеи за комбинация с други дрехи и аксесоари.

Относно размера на дрехите, най-голямото предимство на Efrea като български производител на дамски дрехи е, че тук можете да намерите един модел както в стандартните размери S, M, L, така и в големите като XL, 2XL, 3XL и 4XL. Повечето от моделите се предлагат в европейската номерация от 36 до 58 Eu, което позволява още по-точно прилягане на дрехата към тялото. 

Всичко това позволява на по-пухкавите дами също да се обличат стилно и елегантно и да избягнат широките и безлични дрехи предлагани в повечето сайтове за макси мода.

По отношение на цените на дрехите – те са отново изключително изгодни и конкурентни особено що се отнася до макси мода, а освен това  всеки клиент може да ползва карти за отстъпки до 20% от редовната цена.

Освен това дрехи на по-ниски цени можете да закупите от колективните оферти Бъди пръв, Ефреа разпродажбите на последни размери и аутлет предложения, както и да спечелите някое от наддаванията в специализирана рубрика.

Ако желаете да закупите още по-евтини дамски дрехи, можете да потърсите своята модна находка в единични бройки и размери в Ефреахолик.

Директория за статии Blogomania.org