ТОА стъпва в България с помощта на Про Аудио ЕООД

August 23, 2013 | Автор: | Публикувано в Друго

Говорители за вграждане, за стенен монтаж и усилватели за фоново озвучаване на японската компания ТОА.

ТОА е една от най-големите компании в света – проиводители на системи и компоненти за звук, оповестяване, интерком. Говорителите на ТОА за озвучаване, по –специално за вграждане в таван са разработвани при изисквания за оптимално качество, визия и дизайн. Те са с различен диаметър и цвят, но винаги с възможност за удобна , бърза и лесна инсталация, което ги прави търсени и предпочитани за инсталаторските фирми.

Въпреки, че говорителите без собствен обем и тяло често дават непълнота на звука, говорителите за вграждане на японската фирма ТОА са с наистина рядко срещаната при този вид чувствителност – над 94 dB. Това означава, че при макар и икономични решения , те са оптимален избор за фоново озвучаване. Подходящи и харесвани за озвучаване на ресторанти, магазини, фоайета, малки зали.

Говорители за стенен монтаж от ТОА България.

 

ТОА говорители за стенен монтаж – заоблени, четвъртити, издължени за дискретен монтаж в ъгъл. Провесени от тавана или с формата на елегантна стенна лампа. Класически избор между бяло и черно и широк периметър от мощности. Говорителите за стенен и провесен монтаж са разработени с традициите на дългогодишни разработки от инженерите на ТОА, за да се превърнат в едни от най-продаваните говорители в света за озвучаване и оповестяване със съобщения на обществени обекти.

Към говорителите за стенен монтаж на ТОА България се причисляват и влагоустойчивите говорители . Съчетават качествен звук и отлична визия, устойчива на продължително излагане на открити атмосферни условия. Те са елегантно и качествено решение за озвучаване на заведение на открито, като ресторант, кафене и лятна градина.

Усилвателите на ТОА за стоволтова инсталация за ви необходимия компонент,който ще направи цялостното решение за фоново озвучаване пълноценно и надеждно работещо. Инсталационните стоволтови усилватели са във варианти -30W, 60W, 120, 240W и 360W, 480 W. Опционално можете да изберете от усилватели с вграден USB host. Усилвателите на японската компания ТОА са с тригодишна фабрична гаранция.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.